Tingsryd - Växjö

Igår spelades en av världens bästa låtar, Common People med Pulp, i ena pausen. Nog för att låten i sig är fullkomligt genialisk, men igår passade den in än bättre. "Cause Everybody hates a tourist, especially one who thinks it's all such a laugh" sjunger Jarvis Cocker. Och visst känns det lite så när man ser lakejerna komma in i Dackehallen, som ett gäng turister som är där för att allting är så förbannat roligt.
***
Koivisto har visat det länge, men de senaste två matcherna har även Kauppila, David Fredriksson och Harlan Pratt visat kvalitet. Det är säkert enkelt att sitta på diverse forum och såga dessa nyförvärv, men sett till de senaste matcherna har de varit oerhört lyckade. Nu börjar Kauppila dessutom synas i swehockey-referaten, så inte ens på den punkten går det kritisera honom för tillfället.
***
Tre poäng igår var oerhört viktigt, och nu väntar nya matcher mot lag som ligger i nedre delen av tabellen. Om vi kunde hålla upp den fart och det fokus som vi igår visade upp så kan det bli bra. Vi har som bekant spelat väldigt bra i allt för många matcher, men igår kändes det lite mer på riktigt. Igår kändes det som att spelarna verkligen, verkligen ville, och tänkte, vinna. Det fanns en beslutsamhet från alla håll som var väldigt glädjande att se.
***
På tal om ironi i textform så var det väldigt skönt att se att Joakim Hilding repade sig så kvickt efter att en stund ha legat död på isen. Skönt att se han vara inne på isen igen och spelade två minuter senare. Pajas! Laudius då, spelade han?
***
Innan matchen var Anna Tigerström från SR Kronoberg uppe i skybaren för att ställa lite frågor om vår relation till Växjö Lakers. Tigerström ställde 25 ledande frågor med förhoppningen om att få fram några saftiga svar. Vad tycker ni om Växjö Lakers? Vad tycker ni om David Hilding och Joakim Laudius? Vad skulle ni tycka om Växjö Lakers gick upp i allsvenskan? osv osv... Det hade varit roligt om det kom en journalist som försökte fokusera på det positiva istället.
***

Kommentarer
Postat av: J

Ryckte till när jag hörde dom välbekanta tonerna utav Pulp stod och mös lite för mig själv. Skönt att det finns fler som uppskattar åtminstone den låten.

2010-10-31 @ 11:25:25
Postat av: Matt

Tittar man närmare på Lakejbilden så ser det ut som bilden är hämtat ifrån Filipstads Kommunanställdas julresa. Och då tänker jag inte bara på det höga åldersnittet ;))

2010-10-31 @ 19:37:38
Postat av: Tiaz

Blev faktiskt ett riktigt bra reportage på radion dock måste jag säga

2010-10-31 @ 21:45:12
Postat av: 1923

Gott, får hoppas det kommer upp på någon hemsida inom kort.

2010-10-31 @ 22:27:50
Postat av: Paradvägen

Angående musiken i hallen mot just Lakers. Alla fjollor klär i rött,gult och blått, samt cirkusmusik vid Lakers entre och han är en clown vid Lakers utvisning tycker jag var riktigt lyckade.

Men sen är jag partisk då jag ansvarar för musiken =)

2010-11-01 @ 22:14:43
Postat av: Håkan

Är det bara jag, eller ser Lakers klack ut som Rumäniens bidrag till Körslaget?

2010-11-02 @ 19:37:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0