Bättre att förekomma...

Jag skrev i föregående inlägg om att en match mot Lakers är lite speciellare än en vanlig match. Helt plötsligt står det något mer på spel. Hur det går på isen är en sak, hur det går utanför isen är en annan sak. I somras sattes det upp en klockren banderoll på Växjö Ishall och Växjö Lakers svarade med en annons i SMP. Inför premiären i september visse båda sidor att nya sattyg var i görningen. Några av Lakers fyndigare killar satte upp fjortis-roliga lappar nere i Tingsryd med anspelningar på tidelag och incest. Samma natt var jag själv ute i mörkret med en ny banderoll, dock visade det sig att Securitas var ordentligt på tårna den natten så vi fick återvända hem med oförrättat ärende. Nu är det dags för ett nytt möte och jag är säker på att båda sidor planerar både aktioner och motaktioner.
***
Ikväll står det återigen innebandy. Och eftersom jag numera är petad, bortglömd, och skadad så får jag även ikväll sitta vid sidan och se på. Men även det kan vara förhållandevis trevligt. Det är mitt lag och mina vänner, så oavsett vilken sida av planen jag sitter på så blir matchen oerhört viktig.
***
10-åringen fyllde år igår. Eftersom jag är ansvarig för de sportsliga bitarna i familjen så fick han en innebandyklubba av mig. Han hade dessutom fått ett Xbox och nya Fifa11 i present och som total tvspels-analfabet såg jag min chans att ta en match mot honom innan han hade hunnit lära sig alla knepen. Så mitt Suwon Blue Wings mötte hans ärkekapitalistiska och smutsiga Real Madrid och jag lyckades, kors i taket, grisa mig till en 1-0 seger efter mål av Lee Hyun-Jin. Snopet för 10-åringen men storartat och väldigt viktigt för mig.
***
Ännu en blogg. Nu får det fan vara nog!?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0