Fire walk with me

Det blev en förbannat lugn lördag för min del. Efter allt hockeytittande så satte jag på en ordentlig kanna kaffe och letade fram min Twin Peaks-DVD. Så efter sex timmar hockey följde sex timmar Twin peaks. Det är med ord svårt att förklara hur jäkla bra Twin Peaks verkligen är. Den stämning som David Lynch skapar med bilder och musik kan jag inte påstå att jag har sett i någon annan TV-serie. När jag sen väl gick och la mig för att sova efter 7-8 avsnitt så insåg jag att jag i princip inte hade lämnat TV-rummet på hela dagen. Det är skönt att såna dagar inte inträffar allt för ofta, för det går inte direkt påstå att det är särskilt givande.
***
Det finns uppenbarligen fler som delar min åsikt om Leksandsklacken.
***
På Gröna Brigadens forum klagar folk lite på Skybaren och den negativa effekt som baren har på stämningen på läktarna. Själv sitter jag mer än gärna i skybaren och socialiserar lite, och så blir nog fallet även idag. Idag har jag med mig familjen ner till Dacke och eftersom de gärna är på plats tidigt så finns det gott om tid över före matchen. Men en öl före match får nog räcka, det är ju söndag trots allt. Det ska förresten bli intressant att se om den där Leksands-tröjan äntligen är bortplockade från baren nu.
***
Troja - Tingsryd J18, matchstart kl 12.
***
Det kan vara på sin plats att kasta ut en liten varning för att köpa e-biljetter via Transticket till dagens match. Det verkar inte fungera riktigt som det ska har jag hört från mer än ett håll nu. Min mor ringde och var mer än lovligt irriterad över att de biljetter som hon har betalat för resulterade i ett 'tack-för-att-du-har-registrerat-dig'-mail, men inga biljetter.

Kommentarer
Postat av: R

Har precis sett Twin Peaks (såg prologen Fire Walk With Me igår). Extremt bra serie. Mystiken, karaktärerna, stämningarna, obeskrivligt. Synd att publiken och ABC var så otåliga och krävde en upplösning, vilket föranledde seriens nedläggning. Ibland går konst och publik inte ihop, tyvärr.

2010-10-10 @ 12:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0