Trams

Så var det fredag igen. Jag tycker det är helg hela tiden numera, och som vanligt lägger innebandyn temat för helgen. Det är match imorgon vilket innebär att det får bli en lugn fredag. Även om innebandyn kan vara förbannat tråkig ibland så är den oerhört nyttig och ger mig oerhört mycket som jag inte kan finna någon annanstans. Min stora förhoppning är att Håkans nya album ligger i brevlådan när jag kommer hem idag. Jag beställde den i början av veckan och hade förväntat mig att få den omgående. Istället har det dragit ut på tiden och eftersom albumet inte heller finns på spotify så är jag i total radioskugga. Ligger skivan där så tror jag det blir en bra helg, gör den inte det så får jag lov att ta till drastiska åtgärder.
***
Enligt rykten så är AIA´s buss till Tingsryd imorgon inställd. Nu behöver det ju inte betyda att det för den delen blir tomt på bortastå, och det hoppas jag verkligen inte. Det har alltid funnits en slags hatkärlek till Rögle. Vi har alltid gillat att åka till Ängelholm, och de har uppenbarligen tyckt om att komma till Tingsryd. Det har funnits en hel del minnesvärda möten genom åren och mest minnesvärda är givetvis de möten runt sekelskiftet då AIA hade ett rykte som ingen supportergrupp nog egentligen vill ha. Så fort det vankades hemmamatch mot Rögle så visste man att det var något utöver det vanliga som skulle komma på besök. Det är nya tider, men visst finns en del av fascinationen för Rögle och deras fans kvar.
***
Det var länge sedan jag tränade innebandy med så gott humör som igår. Det är lustigt hur det dessutom avspeglar sig i prestationen på planen. Dock slutade det hela lite olyckligt då jag gick in lite för hårt i en närkamp framför mål och nu har förbannat ont i ett revben. För ett par år sedan drogs jag med en spricka i ett revben fram och tillbaka i ett par månader, får hoppas att det inte blir något liknande denna gång.
***
Som Israelkritiker så blir man lätt trött på att bli kallad antisemit och så vidare. Det skulle förstås underlätta om Iran inte hade en president med skygglappar som gör vad han kan för att piska upp de antisemitiska stämningarna som trots allt desvärre är utbredda i området. Lösningen på konflikten i mellanöstern är givetvis inte ett utplånande av den judiska staten från jordens yta, och inte heller att låsa in palestinier i två enorma fängelser kallade Gaza och Västbanken. Extremer åt något av hållen kommer aldrig att kunna bidra till en lösning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0