Ett lag av Simon Stark´s


Tänk om vi hade ett lag bestående av 22 stycken Simon Stark. Vilken fröjd! Och en lämpligare publikfavorit än Stark är svår att finna. Visst Diö är kanske hans moderklubb, men nog känns han minst lika mycket som en TAIF-produkt. Hans slit över hela banan, hans engagemang och hans anknytning till föreningen gör honom väldigt lätt att tycka om. Att det är Simon Stark som ståtar högst på plexiglaset efter Hästen-vändningen är bara synonymt för den bild vi har av honom. Simon Stark börjar bygga upp en status som kan bli oslagbar, eller som väldigt enkelt kan krossa våra hjärtan.
***
Erik Hjalmarsson 4+4 på tre matcher i Olofström, vad säger man om det egentligen?
***
I eftermiddag ska jag återigen ner till Ronneby på några förhoppningsvis framgångsrika möten. Café Contan står som möteslokal. Är den bekant för er grönvita? Vad kan jag se fram emot? Vad rekomenderas? Förhoppningsvis blir jag inte kvar i Ronneby allt för länge, eftersom 10-åringen sedan har sitt tioårskalas. Från träningen bär det av raka vägen till innebandyträningen. Förhoppningsvis sitter formen från i tisdags i så jag kan gå därifrån med högt huvud. Efter träningen är det tänkt att bli en mindre sittning på Bishop Arms med de närmaste. En fullbokad torsdag med andra ord.
***
Per Sinding Larsen på Festival är ännu ett program man inte bör missa om man gillar Håkan Hellström, bra musik eller bra TV-program helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0