Det var bättre förr, eller?


Fredagsmatch mot Kungälv, är det någon som längtar tillbaka?


Suck, nu slog en koffeinkick modell större in. Ögonen går i kors och i huvudet rusar det så fort så det enda som skulle hjälpa vore att lägga sig ner och sova en timme eller två. Men det är samtidigt det enda som just nu vore komplett omöjligt. Jag tror det får lov att bli en löptur istället, ett bra sätt att bli av med överskottsenergi
***
Det verkar vara galet dåligt intresse för en resa till Oskarshamn på onsdag. Vad väntar vi på? Vi är i Allsvenskan nu, var det här roligare menar ni? Själv ser jag det som en ynnest att ens få chansen att åka till Oskarshamn.
***
Jag har tidigare skrivit om att jag funderar på att åka utomlands till våren. Just nu är listan med tänkbara resmål lång, lite för lång. Av Syd-Korea, Nigeria, Indonesien, Vietnam, Saudia-arabien, Zimbabwe, Jordanien, Sudan, Syrien, Japan, Turkiet, Malaysia, Washington, Indien, Moldavien, Sydafrika, Cambodja, Etiopien, Bangladesh, Kenya, Mozambique samt Uganda ska det bara bli en destination kvar. Just nu består nog min egen topp-3 av Seoul, Hanoi och Damaskus. Frågan är vart jag egentligen vill, och varför. Jag är givetvis inte dummare än att jag inser att det finns olika faktorer som drar olika mycket, på olika platser. Det brukar vara lätt att ge råd, att säga åt folk att följa sitt hjärta, men svårare när det väl kommer till kritan för egen del. Det vore minst sagt skönt att få besked svart på vitt om hur det blir.
***
Var ni uppe i Skybaren igår? Leksandströjan var mycket riktigt nerplockad. Gott så.
***
Det snackas om måltorka förresten. Vet ni hur jävla stort ett hockeymål är? Jag och Lidhultarn hittade ett hockeymål på en hemmamatch som vi mätte upp till ohyggligt stort. Målet är 122 centimeter högt och 183 centimeter brett, och pucken i sin tur är 7,62 cm i diamter och 2,54 cm hög. Det får med andra ord plats en ohygglig massa puckar i ett hockeymål. Skjut bara innanför ramen så är det inga problem.


Kommentarer
Postat av: Lakej

På den tiden fick ni ju vinna lite matcher, till skillnad från idag. Ni borde längta tillbaka till fredagsmatcherna mot Kungälv och Pantern för det är uppenbarligen där ni hör hemma. Fär här vinner ni då med facit i hand inga matcher iallafall.



Den 30:e får ni hur som helst finbesök i ladan! Det sägs ju att ni lyckats med konststycket att bygga Sveriges sämsta bortastå? Pinsamt om så vore fallet.

2010-10-11 @ 17:49:39
Postat av: Daniel

Lakej: Sveriges sämsta bortastå har ni, utan tvekan. Tingsryd hör hemma i allsvenskan, vi har publikunderlag för det och en fin ishall.

2010-10-11 @ 19:00:56
URL: http://lissel.sportsblogg.se
Postat av: Lakej

Eran bortastå ska enligt uppgift vara klasser sämre Daniel, det är fakta, både från leksingar/jobbarkompisar jag känner som var där igår och de Västeråsare som anordnade resa ner för någon vecka sedan. Det är tragiskt för er men sant.

2010-10-11 @ 19:18:35
Postat av: 1923

Bygger man inte med avsikt sin bortastå så dålig som möjligt?

2010-10-11 @ 19:20:06
Postat av: Fabin Facit

>1923 !



Jo det är precis vad man gör, smart och helt logiskt. Sämsta exemplet på motsatsen är väl Kristianstads arena...för ngt år sedan iaf.



Glömmer aldrig när hela hallen skanderade Kung, kung Åkesson och sen såg man några skåningar i en hörna.

2010-10-11 @ 22:30:45
Postat av: karlsson

tydligen så ska ju akustiken vara väldigt bra på bortastå med det lutade plåttaket.

2010-10-11 @ 22:46:21
Postat av: qwerty

Lakej: hoppas du/ni tar ett ordentligt tag i dörrhandtaget varje gång ni går in i er ruttna hall. :)

2010-10-12 @ 08:09:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0