Det går bra nu!

Även om jag tvingades skrapa rutorna på bilen i morse så känns det som jag går en bra dag till mötes. Det är svårt att sätta fingret på vad det är som ger mig en behaglig må-bra-känsla i kroppen. Kanske räckte det med en natts ordentlig sömn. Kanske är det för att P3 Populär idag har en timmes intervju med Håkan Hellström. Kanske var det telefonsamtalet jag fick igår kväll. Kanske är det solen som lyser utanför mitt fönster eller kanske är det något annat som har lyfts från mina axlar. Framgången blåser mig hur som helst i ansiktet och just idag känns det förträffligt! Impossible is nothing!
***
Ikväll spelas Holland - Sverige. Sommaren 2004 var jag på plats i Portugal och följde Sveriges matcher i EM-slutspelet. Från just Hollands-matchen minns jag att det var förbannat varmt och att det förlusten kändes oerhört bitter. Ikväll möts vi igen och i vanlig ordning kommer det en innebandyträning i vägen. Min förhoppning är att vi slutar träningen lite i förtid för att få se så mycket fotboll som möjligt.
***
Just nu finns det en massa oro runt omkring mig. Då kan det vara än viktigare att jag står fast och trygg. Något jag brukar kunna vara bra på.
***
På tal om att saker och ting går bra så har den här bloggen ryckt upp sig efter en tillfällig dipp i besökarantalet. Dessutom känner jag rent kvalitativt de senaste dagarna har levererat på en nivå som jag förväntar mig av mig själv. Dock missade jag i vanlig ordning ett jubileum. För någon dag sedan skrev jag tydligen mitt tusende inlägg sedan 1923.bloggspace.se blev nittontjugotre.blogg.se. Grattis till mig!


Kommentarer
Postat av: Batman

Grattis till dig!

2010-10-12 @ 11:03:33
Postat av: Lakej

Även jag får passa på att gratulera, jag är trots allt inne här flera gånger dagligen och läser.

2010-10-12 @ 18:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0