Utvecklingssamtal

Ibland är det ruskigt tomt på godtagbara ämnen att blogga om. Kanske vore det på sin plats att blogga om just bloggandet. Hur går det till och vad är egentligen tanken? Men nja, det tror jag egentligen inte skulle roa er. Men jag har ett par enkla konsateranden som jag vet att jag borde tänka på om jag vill göra den här bloggen populärare och mer lättläst. Som trogen läsare av uppemot 50 bloggar så vet jag vad jag gillar, och vilka fällor som det som bloggare är väldigt lätt att hamna i.

Tanken med facebook har ännu inte slagit så väl ut som det var tänkt. Främst eftersom jag ännu inte har funnit metoden för att få status-uppdateringar att nå ut till alla följare. Vet någon hur man gör? Du som står för 'U-A Davidson säg U-a Davidson,U-A Davidson säg U-a Davidson'-gruppen, hur gör du? Hur får du ut information så den hamnar på våra news-feeds?

Det finns andra saker som jag vet att jag borde tänka på, men som är svårare att genomföra i praktiken. Till exempel att...
  • ...använda fler bilder.
  • ...skriva kortare inlägg.
  • ...försöka få in mer färg.
  • ...försöka få tillbaka förmågan att mobilblogga.
  • ...fortsätta fundera på att byta blogg.se mot en annan portal.

Innehållet kommer jag nog inte ändra nämnvärt på, det är jag rädd att ni får leva med. Men det kanske finns andra saker som ni tycker jag borde tänka på. Vad gör jag bra? Vad suger jag på? Vad är värt att fortsätta med och vad är värt att lägga ned? Helt enkelt, varför besöker DU bloggen? Ge mig lite feedback.


Kommentarer
Postat av: james1

varför ändra ett vinnande koncept?



att byta domän känns "farligt". där riskerar man alltid att tappa en viss procent. för övrigt tycker åtminstone jag att det är bra balans. bilder kan man kolla på någon annanstans och färger finns det så det räcker.



däremot så kanske du skulle kunna börja twittra lite och lägga till en twitter-widget i högerkolumnen så att det händer något mellan de längre inläggen? dessutom så är det väldigt enkelt att twittra med mobilen.

2010-11-12 @ 15:02:00
Postat av: Esset

Håller med James1, varför ändra? Mera bilder och färg? Det låter onekligen som en Växjö Lakers-match ;-)



Twitter kan ju dock vara en tanke

2010-11-12 @ 18:55:14
Postat av: Haskan

Jag uppskattar dina inlägg om TAIF, och det är pga det jag läser din blogg. Dina politiska åsikter finner jag vidriga så jag försöker undvika att läsa just de delarna av dina inlägg. Tycker du ska fortsätta som du gör nu. Din styrka är att du skriver så många inlägg vilket gör att man flera gånger varje dag går in här och kollar vad du har skrivit.

2010-11-13 @ 20:27:00
Postat av: 1923

Ojdå, vidriga var ett starkt ord...

2010-11-13 @ 21:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0