Förbannade City

För någon som är fullständigt illitterat när det kommer till bilar så känns det som en seger två gånger varje år när jag utan hjälp byter däck. Dock var det här nog bara ett byte av vänster framdäck för att tillfälligt kunna använda bilen. Jag tror jag har tagit beslutet att lägga bilkörandet på hyllan, cyklen duger gott att ta mig omkring på i Växjö. Just nu har jag inget direkt behov av en bil och då lockar det inte heller att lägga ner nödvändiga pengar på den för att få den körduglig igen. Om det är ett moget och förståndigt beslut återstår att se.
***
Idag är alltså Fars Dag om vi ska lyssna på mina läsare. Vi får hoppas att Pappas Pojke har ett bra besked i present till pappa Tisell.
***
Borås - Troja spelar i eftermiddag och ofrånkomligen kan jag se både fördelar och nackdelar oavsett vilket resultat det blir i den matchen. Troja, Borås och Sundsvall är tre lag som vi ska ha bakom oss när den här säsongen är över.  Troja vann i onsdags mot Borås och en andra seger för Troja kan betyda att de kanske vaknar till och kommer ur sin koma. Å andra sidan, om Borås vinner så utökar de återigen glappet ner till oss under strecket. Vi tar emot Borås på onsdag och det vore onekligen skönt att kunna båda besegra och passera dem i tabellen.
***
Tipset igår var oerhört lovande ganska länge, men det stannade i vanlig ordning på nio rätt. Det var var hop-plocket Manchester City, föga förvånande, tillsammans med Newcastle, QPR samt Millwall som inte klarade av att leverera de sista behövliga målen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0