Jag tyckte väl den såg bekant ut...

I somras tog jag och Lidhultarn en tur ner till Dackehallen för att kika på ombyggnationerna och för ett besök på Tingsryd marknad. Här är inlägget där jag la ut bilder från Dackehallen för att visa vad som var på gång. "Reklamskyltarna som har hängt ner från lamporna var borttagna så sikten från Skybaren är nu betydligt bättre än tidigare", skrev jag då. Nu visar det sig att Lakejerna har använt samma bild för att beskriva den dåliga sikt som är från bortastå. Ett öppet brev är givetvis på väg till styrelsen i Lakers Lakejer, rätt ska ju vara rätt liksom...
***
Efter ett par veckors gnällande på mitt onda revben så kände jag mig igår frisk och kry nog för att ge allt på innebandyträningen igen. Och det känns som om jag fick ganska bra utdelning av min friskhet. Efter en tids svacka så brukar jag ofta känna att jag gör säsongens bästa träning, och igår var det återigen fallet. Så mycket spring i benen och förmåga att hamna i rätt luckor som jag hade i mig igår var det länge sedan jag kände. Vi får hoppas det håller i sig.
***
Jag trodde igår att jag skrev ett av mina mer meningslösa inlägg, och såg med förvåning idag att det likväl hade trillat in fem kommentarer. Och när jag väl läste dem så visade det sig att det var ganska långa kommentarer dessutom. Jag må vara lite feg, men jag känner själv att jag är för dåligt insatt för att ge mig in i den rådanden juniordebatten. Jag vet inte vad som har hänt eller vem som har gjort vad, och då tillför jag inget av värde till den debatten. Däremot kan lugnt säga att det är uppenbart att det finns ett missnöje, befogat eller inte, som har bubblat under ytan hela säsongen. Det är värt att göra en distinktion mellan oss supportrar och övriga aktiva inom föreningen, och förstå att vi ser med olika ögon på vad som sker. För oss supporters så är trots allt resultaten för A-laget det viktigaste, det går inte komma ifrån. Men med representationslagets goda för ögonen så är det en uppenbar risk att vi glömmer allt det andra som finns inom föreningen.
***
I eftermiddags var jag med om något som fick mig att känna lite olust. Det börjar bli vanligare och vanligare att privata aktörer ger sig in och konkurrerar inom områden som tidigare varit rent kommunala eller statliga. Det må man tycka vad man vill om, men så är det i alla fall. Idag hörde jag en representant för det offentliga stå och allvarligt säga att det finns en risk att inledningsvis så kommer marknaden skörda sina offer, personer som trillar mellan stolarna eller fall där de privata aktörerna inte kan leverera. Men frukta ej, efter en inkörningsperiod så kommer konkurrensen göra att vården bättre och de dåliga aktörerna kommer att vara utkonkurrerade. Och det är en framtidsbild som i alla fall skrämmer mig.
***
Ikväll väntar Sundsvall på bortaplan. Innan kvällen är över ska jag givetvis bjuda på mina minnen från senast vi spelade uppe i Sundsvall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0