Borås - Växjö, tredje perioden...

Efter ett väl avverkat träningspass så är det ganska skönt att sjunka ner i TV-fåtöljen och se på TV-idrott. Ikväll visar Viasat mötet mellan Borås och Växjö och det är egentligen inget snack om vad vi grönvita bör hoppas på. En titt i tabellen visar att Borås ligger en poäng före oss inför kvällens match. Vid seger ikväll för Borås så utökar de till fyra poäng, förlust för dem så har vi på onsdag chans att gå förbi och klättra ännu en placering i tabellen. Växjö ligger så pass långt över oss i tabellen att en seger mer eller mindre för dem är helt oväsentligt. Kycklingen står i ugnen, grönsakerna ligger i grytan och jag sitter i fåtöljen och väntar på att försnacket ska dra igång på Viasat Hockey. Heja Växjö!

Nu är kycklingen uppäten och Växjö Lakers har tagit ledningen i Borås Ishall. En arena som är precis så tyst och intetsägande som jag minns den. Borås har skapat en del halvchanser och, bland annat mycket tack vare ett powerplay, stundtals pressat på i anfallszon. Men Växjö har skapat de bästa chanserna och tog på slutet ledningen efter lite slarv av Borås i egen zon. Det är där skillnaden mellan botten och topplag ligger.

Under andra perioden har jag druckit kaffe och ätit ett par Brago-kex samtidigt som Växjö har ökat på till 3-0. David Laudius har fått lite speltid och haft ett par chanser att göra mål men har tyvärr inte lyckats få in pucken. Kul att han får vara med i alla fall... Det här blir nog tyvärr jobbigt för Borås och jag jag har svårt att se att det blir någon spänning i den här matchen. Borås har varit på tok för veka i den här matchen och utmanar knappt Växjö. Nu får de fan vakna till lite!

Vafan, 4-0 till Växjö direkt i tredje. Frågan är om inte Troja hade slagit Borås idag. Den här skiten kan man ju inte titta på. Oavsett hur mycket det är till vår fördel så går det givetvis inte sitta och hålla på Växjö Lakers. Vilket skämt! Någon måtta på dumheterna får det ändå lov att vara. Nu byter jag kanal och ser på Vetenskapens värld istället.

Kommentarer
Postat av: Hexen

Ville bara tacka för en riktigt bra blogg! Jag upptäckte den för inte så länge sen, men nu måste jag gå in här flera gånger om dagen för att läsa dina eminenta funderingar. Keep up the good work! :)

2010-11-08 @ 18:29:13
Postat av: ekan62

Uscha,hur kan du?

2010-11-08 @ 19:20:23
Postat av: qwerty

Janne Karlsson lipar ut i media så tårarna sprutar...

2010-11-08 @ 23:30:01
Postat av: Lakej

Det är därför vi ligger etta, för att vi har KUNG JANNE som tränare.

2010-11-09 @ 00:04:43
Postat av: Martin

Vem bryr sig om Borås matchen när vi återigen hamnade under strecket, en lika usel insats på onsdag som i söndags så är vi 4 poäng ifrån trygg mark....igen.



2010-11-09 @ 01:47:12
Postat av: Joffemannen

Dessutom helt omöjligt följa tabellen - i ditt utklipp skiljer det 4 spelade matcher mellan två lag. Hur lyckas dom få ihop ett så sjukt spelschema?

2010-11-09 @ 09:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0