...

"Ska han inte blogga?", tänker ni. "Visst bordet jag det", tänker jag. Det enda som fattas är tid antar jag. Idag har jag som sagt varit nere i Blekinge samt vaktat barn hela dagen. Ikväll var det innebandyträning där tvivel började komma om jag inte är för gammal trots allt. Imorgon väntar det jobb hela dagen men sen är jag ledig, och då kanske den här bloggen får lite återupprättelse och kan uppdateras på en anständig nivå igen.

Kommentarer
Postat av: Kirre

Juniordebatten ! Say no more.



Holger har skapat sig en egen tryckfrihet på sin blogg, dåligt tycker jag. Dessutom hänger han ut unga killar, ännu sämre tycker jag. Niondeklassare har precis som icke-ishockeyspelande ungdomar rätt att söka vilket gymnasium de vill. Väljer de en annan klubb behöver man ju inte vara raketforskare för att räkna ut att det finns själ. Rätt eller fel, vad vet jag.



En huvudtränare är en utsatt position och i viss mån en offentlig person som får stå ut med lite spott och spe. Holgers och styrelsens uppfattning om vad han är anställd för och som tydligen inte ska utvärderas förrän hans kontrakt går ut är ingen, ursäkta uttrycket, jävla lag. I min och uppenbarligen mångas andras ögon är även uppgiften att ha en bra dialog med juniorleden. Oavsett om någon plockas upp eller inte måste väl en efter bästa förmåga tryggad återväxt vara ett givet uppdrag.



Där behöver dock inte Tisse bära hela oket utan givetvis också styrelsen som enligt mig inte har mer för ögonen än revanch och framgång. Ett hävdelsebehov i hockeysverige som bygger på minnen från 60 och 70 talet. Ja och att hata Växjö förstås, nä hockey är det inte många som kan där. Det är uppenbart för då hade man haft örat mot rälsen på ett annat sätt.



Nä veckans bloggande springpojke som absolut inte har alla fakta i målet när det gäller juiorer ger jag inte mycket för även om jag kan köpa att det är en otrevlig hetsjakt på Tisse bland vissa i kommentarerna. Han får väl tyvärr klä skott för klubbens veka agerande i uppkomna intressekonflikter.



2010-11-09 @ 23:36:41
Postat av: S

Kirre:



Jag är inte tillräckligt insatt i juniordebatten för att ha en åsikt om vilka som har rätt eller fel. En sak tycker jag dock:



Denna bloggen heter nittontjugotre, inte TAIF-bloggen, alltså är det fel forum för ditt inlägg. Holger har rätt, har du så pass bestämda åsikter om det hela, ta upp det med styrelsen

2010-11-10 @ 01:34:47
Postat av: Toyyan

Kan väl knappast hänvisa till "Tryckfrihet" i någons privata blogg när de gäller kommentarer?

Han har all rätt att publicera precis dom kommentarer han vill. Och i detta fallet gjorde han HELT rätt. han valde att inte publicera några alls. Hade han valt några få utvalda med åsikter stämmande med sina egna. Då hade de varit dåligt. Nu va de rättvist och bra gjort!

2010-11-10 @ 09:23:45
Postat av: Martin

Kirre, han hängde väl inte ut någon?? Var det inte så att 2 juniorspelare åkte upp till Linköping, har Holger hittat på det?? Tycker att det är extremt dålig stil av spelare att göra på det sättet man gjorde här, sen må det handla om niondeklassare eller ej!!!!



Sen kan ju du och dom andra som bara har till uppgift att förstöra för föreningen göra en egen hemsida där ni kan föra ut er propaganda!

2010-11-10 @ 10:02:09
Postat av: Kirre

Ja, jag lägger ner mitt engagemang i forumform då jag inte rakryggat för min talan direkt till vederbörande i organisationen, styrelse och övriga "beslutsfattare". Jag har min åsikt i alla fall, och den är för dessa läsare framförd.



Några sista rader.



När det gäller en liten ort och ett fåtal lite bättre talanger som representerar antingen J18 eller J20 men som tydligen tillhör U16. Ja då är det inte så svårt att lista ut vilka det rör. Det kallar jag att hänga ut.



När det gäller Martins orubbliga positivism och skygglappar för att allt inte alltid är ett rosa skimmer av frid och fröjd säger jag så här. Taif kommer att leva vidare, de flesta av oss bokstavligen älskar vår förening men motstånd och ifrågasättande kan också driva saker och ting framåt. Ett rent friskhetstecken tycker jag. En del vill bara horja på läktarn, vinna och vara glada med det. Andra engagerar sig i andra saker.



Men...jag bidrar inte mycket mer än med mina anonyma åsikter och med pengar så jag borde kanske hålla käften.

2010-11-10 @ 10:47:47
Postat av: james1

Kirre: Jag är, som 1923, ganska dåligt insatt. Men som du själv påpekar så har man ju rätt till en åsikt, och det här är min:



TAIF har ett A-lag i näst högsta serien, ett Juniorlag i högsta och ett J18 också i högsta... För min del känner jag bara; NÅNTING gör man rätt, eller?! Enligt alla belackare och förståsigpåare så borde vi inte kunna ligga i dessa serier på någon nivå! Jag tror det finns en hel del hockeykunnande som vi kan vara enormt glada, tacksamma och stolta över i vår kära förening.



Sen är det bara bra och, precis som du säger, ett friskhetstecken att åsikter, engagemang och känslor står som spön i backen. Så har det alltid varit, och kommer förhoppningsvis alltid att vara, i hockeynästet Tingsryd!

2010-11-10 @ 20:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0