Dubbla förluster

Fredagkvällen bjöd dessvärre på två förluster. Men det var två förluster som ger vitt skilda eftersmaker. Tingsryd förlorade med 2-4 uppe i Västerås och för egen del blev det förlust med innebandyn. Men den ena förlusten känns som en halv seger medans den andra matchen närmast känns som en dubbel förlust.

Som nykomling i innebandyn har vi haft en säsongstart som på många vis har påmint om Tingsryd AIF´s. Det har visat sig att det inte finns några enkla matcher i serien och de hedersamma förlusterna där oförmågan att göra billiga mål har straffat sig har radat upp sig. De senaste matcherna har inneburit ett totalt ras spelmässigt, därför var trots allt gårdagens hederssamma förlust mot ett på papperet bättre lag ett klart steg framåt. För egen del fick jag så igår äntligen göra debut i högre seriesammanhang efter en tid utanför laget. På slutet fick jag även ett par byten då vi jagar kvittering så även om det blev förlust så gick jag stärkt ur matchen och såg det som en personlig seger.

"Tung förlust mot Västerås" skriver taif.nu, men jag kan inte hålla med om att förlusten i sig är tung på det viset. Vi har upplevt flera tunga förluster den här säsongen, men Västerås på bortaplan kändes på förhand som en match som vi skulle ha svårt att vinna. Som matchen artar sig så känns inte förlusten i sig som det största nederlaget igår. Vad som gör förlusten dubbelt så smärtsam är givetvis att allsvenskans bästa målvakt kliver av matchen skadad. Det absolut värsta tänkbara scenariot på målvaktssidan är nu ett faktum. Inför allsvenskan så talades det om att vår målvaktsida med Tisell och Brage var ung och oprövad och kanske inte skulle hålla. Nu har vi helt plötsligt ingen av dem att tillgå. Skräp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0