Det här glömmer vi inte

Så var det klart att Mikael Tisell får lämna som huvudtränare för TAIF. Om det visar sig vara ett korrekt beslut återstår att se, men igår kväll kände nog alla att det var ofrånkomligt. Jag var nog den inte den enda som på väg hem igår anade att det nog var sista matchen som Tisell ledde laget. Vi har kört fast och då är ofrånkomligen den enklaste lösningen att få till en förändring på tränarsidan. I år har det gått grus i maskineriet och om det är Tisells fel eller inte låter jag vara osagt. Men han har inte lyckats vända på det och få alla att dra åt samma håll. Kanske är det en omöjlig uppgift, men Tingsryd AIF måste i alla fall försöka att hitta någon som kan se saker ur ett annat ljus.

När Mikael Tisell kom till TAIF så inleddes också på allvar satsningen mot Allsvenskan. Mikael Tisell gav helt nya signaler om professionalism och en seriösare satsning. Helt plötsligt agerade laget och ledningen på ett helt nytt vis som vi inte var vana vid sedan tidigare. Tisell fick tre år på sig för att ta oss upp till allsvenskan, han klarade det på två.  För det är jag honom evigt tacksam och därför står även mitt namn på den present som redan är på väg till honom som ett tack. Tack ska du ha Tisell och lycka till framöver, vad du gjorde för Tingsryd AIF kommer vi inte att glömma.


Kommentarer
Postat av: qwerty

Ja, tack för allt Tisse! Tråkigt att det ska bli såhär, och tiden får utvisa om det är rätt.



Är det ett fülle vi ser vid 2:03? :)

2010-11-18 @ 15:37:21
Postat av: Martin

Jävligt fin gest av dig att skicka en present till Tisse, tror jag ska ta och göra detsamma för det är han helt klart värd!!!

2010-11-18 @ 22:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0