Återigen Ronneby

Det är dags att försöka oss på ett inlägg som handlar om ishockey kanske. En hemmamatch mot Borås känns behövlig efter ett par jobbiga förluster sedan segern mot Troja senast det begav sig. Sedan dess har Borås faktiskt lyckats förlora två gånger på raken mot Troja, och helt plötsligt är vi tre lag som ligger närmast runt det där strecket i slutet av tabellen.

 

Jag såg Borås spela mot Växjö förra veckan och i den matchen var de allt annat än bra. Med den förlusten samt de två förlusterna mot Troja i minnet säger mig att det borde vara ett ganska stukat Borås som kommer till Dackehallen.

 

Tingsryd å sin sida borde återigen kunna bygga upp en trygghet i Dackehallen där vi trots allt har tagit majoriteten av våra poäng. De två senaste hemmamatcherna har slutat med seger och jag förutsätter att det blir seger även ikväll, det finns inget annat alternativ.

 

Av Borås på hemmaplan har jag två minnen. Det första är en serielunksmatch där den där store ryssen (Vad fan hette han? Sergei...?) inte var särskilt spelsugen och redan efter ett par minuter av första perioden crosscheckar Chrille Jacobsson i ansiktet i mittzon och fick tidernas klaraste matchstraff. Det andra minnet är en lördagsmatch i kvalserien 2007 då det började lukta allsvenskan och vi slog Borås i Dackehallen. Jag fyllde år och fick Jägermeister i present av den tidens goda vänner. På vägen hem drack jag och 94-åringen jägermeister innan natten fortsatte med fest hos George Lücklig. Good times!

 

Tillbaka till nutiden. För egen del styr jag i eftermiddag, återigen, kosan ner mot Ronneby för lite möten och andra åtaganden. Förhoppningsvis kan städa av det förhållandevis snabbt och bör nog kunna lämna Ronneby senast kl 19 i alla fall, och då ligger ju Dackehallen lämpligt nog på vägen hem. Förhoppningsvis blir det lite livligare och roligare än senaste hemmamatchen då det mesta var för dåligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0