Vita Hästen - TAIF

  • Så blev vi lottade mot Vita Hästen. Jag möter hellre Hästen än Nybro, men hade föredragit Olofström. Det bör påpekas att det känns lite lustigt att vi som etta i Allettan får möta tvåan från densamma medans Olofström och Nybro i mina ögon får en enklare lottning. Men det är väl den enda lösningen när det ska lottas till höger och vänster och systemet ska vara så pass invecklat som möjligt. Hur som helst innebär den här lottningen att jag inte får se någon ishockey på lördag utan får vänta till måndag kväll.
  • Den där Afrika-resan börjar komma allt närmre. Jag har tidigare inte sett några som helst problem med att åka iväg, men nu börjar de komma. Det känns lite tråkigt att det ska dyka upp lite mjuka värden i omgivningen nu bara ett par veckor innan jag ska åka. Men men, seize the day heter det ju. Dessutom har lägenheten börjat ställa till lite bekymmer, nu vet jag inte om jag har 0, 1, 2 eller 3 lägenheten över sommaren, eller om jag hamnar i Växjö eller kanske måste flytta till Göteborg. Vi får väl se hur det går.
  • Äh vafan, vi försöker med en Norrköpingsresa ändå. Nu är jag anmäld.
  • Någon läsare här tipsade häromveckan om Andreas Grega och hans musik. Sedan dess har jag lyssnat en del på honom och idag upptäckte jag att han kommer till Kafe de Luxe nästa fredag, samma dag som jag har en mindre bjudning planerad på hemmaplan. Härligt! Bitarna faller på plats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0