Enköping - TAIF

Sådärja, tre nya poäng bärgade. Det låter kanske lite fel att säga, men jag tycker det egentligen var klass-skillnad igår. Det märktes att Enköping inte var riktigt på samma nivå som Hästen eller Nybro till exempel. Men Tingsryd tar inte vara på sitt överläge och när matchen egentligen är avgjord vid 4-1 så kommer Enköping istället tillbaka. Domaren tar en innebandy-utvisning och Enköping gör två snabba mål i powerplay och sen ett till av bara farten. När matchen artade sig som den gjorde så ska vi vara väldigt glada att vi tog tre poäng igår, för det här är tre poäng som jag tror kan visa sig bli oerhört viktiga framöver.

Som vanligt så är bortamatcher i de norra regionerna ett bra sätt att traffa TAIFare i förskingringen. Igår dök det upp grönvita från Stockholm, Örebro, Uppsala och Västerås. En av mina vänner från Västerås hade letat upp sin TAIF-slips från mitten av 90-talet, imponerande.

Och så kom väl igår något av nådastöten för LG Sports. Sättet han agerade på igår är under all kritik, och det fick han också höra från upprörda grönvita på plats som ville markera för Lasse Nilssons skull. Kameran som var placerad nere vid bortasektionen blev dessutom ganska omgående avstängd. Härmed rekomenderar jag en framtida bojkott av LG Sports och hans sändningar. Nu finns det inte längre någon anledning för några grönvita att betala ockerpriser för hans sändningar.


Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Så sant, så sant. Men en grönvit bojkott blir nog inte ett hårt slag mot LG just nu, tror inte han har fler TAIF-matcher på kvalprogrammet. Olofström däremot, jag tror han ska visa tre av deras (och en massa Enköpingsmatcher). Hur får vi över dem på vår sida?

2010-03-26 @ 14:07:55
Postat av: Martin

Kanske inte exakt samma sak, men kusiner i händelse, är väl den gången när vi/Taif stoppade KHK:s sändning i Dackehallen till förmån för just LG.

2010-03-27 @ 07:15:31
Postat av: L

Nej inte ens kusiner. Stor skillnad. TAIF gav inte tillstånd till KHK, lät dem åka upp sätta upp grejerna, börja sända och sen slängde ut dem mitt i matchen.khktv och lg är väl dessutom konkurrenter och där fick väl den var mest ekonomiskt fördelaktigt för TAIF´s del tillståndet.Notabelt är väl dock att varken canalplus, svt eller viasat har problem med everysport rapporteringen utan låter den fortgå samtidigt som de sänder.Själv ringde jag morsan och rapporterade lite hur det såg ut uppe i Enköping, tur inte lg såg de. Då hade han väl försökt beslagta mobilen.

2010-03-27 @ 08:54:02
Postat av: Nr 106

Martin, men det var väl inte textbaserad liverapportering KHK skulle sända va?

2010-03-27 @ 09:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0