Ge mig styrka

  • Efter flyttandet i eftermiddags så hamnade jag och Lidhultarn på Dalbo för att äta en välförtjänt pizza. Dalbo centrum är ett ganska trevligt område som man egentligen besöker på tok för sällan. Området känns som hämtat ur en annan tid och från en annan stad långt borta från Växjö, trots att det bara är fem minuter bort.
  • J20 tog idag en nödvändig seger mot ett avsågat Örebro som igår också förlorade. Imorgon spelas en ren final mot Mariestad där platsen i SuperElit till nästa säsong står på spel. Matchstart 13.00. Kämpa nu grabbar!
  • Kroppen är ikväll helt utarmad på energi efter den långa natten och den arbetssamma dagen. Jag försökte så gott jag kunde hålla mig vaken till slutspelsmatchen mellan Frölunda och Linköping men det var stört omöjligt. Min förhoppning nu är att det visas någon bra film på TV som jag kunde vila ögonen på men sån tur verkar jag inte ha. Jag verkar tillhöra en av de få som inte har läst Stieg Larssons Millnium-triologi, så jag ger nog kvällens TV-version av filmerna en chans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0