Mars 11, 2010

  • Jag brukar börja varje dag med en halvtimme SVT Play. Idag finns det en timme 'Uppdrag Granskning' om fiske utanför Väst-Sahara , en halvtimme 'Korrespondenterna' om textil-industrin  och en halvtimme 'Dom Kallar oss Artister' med Robyn att se. Så det verkar som om jag får brygga en ordentlig kanna kaffe och ge mig in i TV-träsket. Robyn är en av Sveriges bästa artister och så fruktansvärt cool, i år kommer hennes nya album och det ser jag oerhört mycket fram emot.
  • Ibland brukar jag bli förvånad över vilka inlägg som väcker er uppmärksamhet. Men att det skulle trilla in kommentarer på inlägget nedan angående rondellhundar, muslimer och Lars Willks var i alla fall ingen överraskning.
  • Bussarna upp till Norrköping på lördag börjar fyllas så sakteliga, men än finns det platser kvar. Ni som vill med, anmäl er så fort som möjligt. Det finns inget att vänta på. Ni som inte ska med, varför inte? Tänk på vad ni går miste om ifall ni stannar hemma. En lördagsresa på relativt bra avstånd och en match vi har väntat väldigt länge på. Det kan bli kul det här!
  • Gårdagens Champions League bjöd på en hel del värt att notera. Först och främst åker återigen miljardbygget Real Madrid ut på tok för tidigt och det värmer ett hjärta som mitt som önskar att pengar inte är allt. Från Old Trafford visas bilder på hur fansen fortsätter med sina gröngula halsdukar i protest mot de nuvarande amerikanska ägarna och till stöd för sin aktion att ta Man Utd tillbaka till staden och supportrarna. Jag vet inte om David Beckham visste vad han tog på sig, men nog blev det en vacker bild när han också tog på sig halsduken och ställde sig på fansens sida.

Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Har han vatt i föreningen sen han var tretton borde han nog ha koll

2010-03-11 @ 15:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0