Ångest

  • Nu har jag skaffat mig en väldigt pretentiös men ändå ganska intressant litteraturlista inför Afrika-resan. Ibland kan jag känna att det är synd att jag inte har en lika stark läslust när jag är hemma i Sverige som när jag är utomlands.
  • Min lägenhet och dess eventuella framtid börjar nu skapa en stor ångest hos mig. Helt klart är i alla fall att jag oavsett måste börja tömma den på allt dess innehåll. Om jag nu säger upp den eller hyr ut den återstår att se. Men det känns lite tråkigt att börja inse att det aldrig mer blir några sommar-kvällar på Växjös största balkong. Stora beslut är inte min kopp med te så de nästkommande veckorna är inget jag ser fram emot.
  • På TV´n rullar just nu Mål-extra från Elitserien. Med två omgångar kvar att spela så är det förstås i vanlig ordning lite extra spänning kring slutspels-strecket. Jag hoppas som sagt på att MoDo och Peter Forsberg tar sig till slutspel. Men vid närmare eftertanke så finns det egentligen ingen direkt anledning för mig att hoppas på det, för jag kommer inte få se något hockeyslutspel ändå. Jag gillar inte ens MoDo egentligen, men jag gillar Foppa så nog hoppas jag på att han får ett SM-guld i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Jean-Pierre

A farewell to arms har jag läst. Bra bok. Klassiker. Lycka till på resan TAIF:are! :)

2010-03-12 @ 14:37:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0