Skål för livet och för kärleken

Någon glömde en flaska vin här på en fest i helgen. Nu sitter jag med det sista glaset och funderar på om vi ikväll inte upplevde den där knallen i Dackehallen som vi har sjungit om i så många år. Jag tror fan det! Ikväll önskar jag att alla hade varit på plats och upplevt den glädjen som var på läktarna och på isen. Nu ska jag lyssna på Johnossi och fundera på om livet egentligen kunde vara bättre.

Skål mina vänner!


Kommentarer
Postat av: grillen

This is the year... Kanske? :-)

2010-03-16 @ 23:28:18
Postat av: Frisk

När man hörde "This is the Year" inför 3:e perioden tänkte jag att det kanske kan gå ändå. När de sedan spelar den återigen inför sudden, visste jag att vi skulle fixa det!2010-03-17 @ 00:26:22
Postat av: Stene

Kan erkänna att jag hade en överläggning med mig själv när dansbandslåten rullade till Kärrasandreklamen. This is the year?......var matchen redan körd?....skulle publiken tycka att man var galen om Marit spelades i detta läge? Vad kom jag fram till? 3 mål, det kan gå. Jag frågade min son, vi kan kalla honom 6-åringen, tror du att Tingsryd vänder detta. Hans JA kom innan jag ens ställt färdigt frågan. Tänkte då, This is the year måste väl kunna gjuta mod i några tappra själar inför tredje, klart den ska spelas. Nu vet jag inte om det var Marit, frustration, vetskapen att TIAF har gjort en och annan riktigt bra sistaperiod de senaste åren eller om det var något helt annat som gjöt mod i publiken. Men vi kan väl alla klargöra att det inte var några få själar, utan varenda en som hade bestämmt sig, nu jävlar!!! Den känslan som man fick i kroppen när TAIF kom ut inför sista och det enda man hör i hallen är: ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG GER VI UPP!! Då kände man, fan det här kan ordna sig. Vill passa på att tacka alla som är här och läser och som var på matchen igår, ni skapade en sån magisk stämmning att man kunde tänkt sig att stanna kvar i musikbåset veckan ut..... Nu är det läge för 5 matcher till med Marit, inte så tokigt va?

2010-03-17 @ 20:00:49
Postat av: 1923

Härligt Stene!

2010-03-17 @ 20:24:18
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0