Nu är vi förenade


Gårdagens utflyttningsfest blev trots kort varsel ganska lyckad. En hel del gamla klassiker dök upp för att säga hej alternativt hej då. Tanken var att vi skulle ta oss till Kafe de Luxe för att se Andreas Grega men dit lyckades vi förstås inte ta oss i tid så vi fick klara oss utan konsert. Kvällen slutade med efterfest hemma hos mig där sex killar drack sig än mer berusade, lyssnade på Ebba Grön och dansade långt in på småtimmarna.

Kvällen till ära hade den Vackra Damen från Flen, som igår sannerligen levde upp till sitt namn, på sig sina grönvita strumpor som vi inte har sett sedan senast det begav sig för två år sedan.


Med tanke på nattens aktiviteter så är jag rysligt imponerad av att jag och Lidhultarn idag som planerat tog tag i min flyttning. Så idag har det burits lådor upp och ner för trapporna och körts hem till 93-åringen. Längst in i ena garderoben hittade jag en gammal dyrgrip. Den så ordentligt uppskattade TAIF-flaggan som jag och den Nyblivna Pappan snickrade ihop var flitigt förekommande på läktarna i början av seklet och är nu återfunnen. Den får nog faktiskt följa med till Olofström imorgon tror jag.


Kommentarer
Postat av: Batman

Haha, den flaggan kommer jag ihåg. Men jag hade för mig att det stod något på baksidan också...

2010-03-21 @ 10:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0