Kung kung kung...

  • I eftermiddags var jag hemma hos 93-åringen på kaffe och våfflor. Eftersom jag stod för bakandet så rotade jag runt en del i hans skafferi, och vad hittar jag där om inte en burk TAIF-gotte. Utan något som helst belägg för belägg för mitt påstående så tror jag att det här nog är den enda kvarvarande burken TAIF-gotte som faktiskt fortfarande innehåller gotte. Jag undrar om 93-åringen vet vilken dyrgrip han sitter på. Dessa burkar såldes säsongen 2001-02 och att de blev en stor succé. Efter varje hemmamatch hade jag med mig en ny burk till gymnasieskolan där jag gick på den tiden och bjöd mina vänner. Jag vill minnas att Italienskan var extra förtjust i Macke Lenhovda-gotte av nostalgiska skäl.
  • Igår spelades sista innebandymatchen så idag ryker slutspelsskägget. Äntligen! Det är nu 6 veckor sedan jag rakade mig senast så det ska sannerligen bli en fröjd att bli av med det.
  • Utekvällen igår blev väldigt lyckad. Det är inte ofta man går ut i större sällskap nuför tiden men igår var ett sånt tillfälle och det borgar för att det ska bli en trevlig kväll. Innan kvällen var över så blev det ordentligt med dans till både Håkan och Broder Daniel på ett dansgolv som det var länge sedan jag besökte senast. Jag är inte särskilt dansant eller förtjust i att dansa, men vid rätt tillfällen och under okontrollerade former så kan det bli oerhört bra.
  • J20 skulle idag spela borta mot Troja men jag kan inte hitta något resultat från matchen. Vet någon om matchen ens har spelats?

Kommentarer
Postat av: Knallen

5-4, åt fel håll :(

2010-03-07 @ 17:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0