Internationella kvinnodagen

  • 8e mars är internationella kvinnodagen. Idag ska vi vara extra jämställda och visa extra respekt för det kvinnliga könet. Jag vet inte riktigt hur jag aktivt kommer agera för jämställdheten, men träffar jag rätt kvinna så får hon nog en puss på kinden.
  • Ikväll spelas andra matchen i playoff 2, och nog känns det som om det är ganska lätt att tippa kvällens utgång. Vita Hästens 1-10 på bortaplan mot Hudiksvall i lördags är så oerhört pinsamt så det finns egentligen inte. Det ska inte få vara så stora skillnader i ett positivt kval. Olofström och Nybro bör också vinna sina matcher och ta sig vidare. Hur det går uppe i norr mellan Piteå och Asplöven har jag dock ingen som helst aning om. Får jag sedan välja motstånd till på lördag så önskar jag mig Olofström, av personliga skäl behöver jag en närliggande bortamatch och hellre Olofström än Nybro.
  • Juniorerna förlorade med 4-5 mot Troja igår. Nu börjar det se aningen kärvt ut för vårt J20 med en match kvar att spela. Tingsryd har 16 poäng och Troja på sista plats har 15. Det är bara sista laget som får kvala för att hålla sig kvar och vi har Rögle kvar medans Troja har Rögle och Västerås kvar att möta. Underifrån kommer sedan Mariestad som har gått som tåget i serien under, 30 segrar och 208-68 i målskillnad på 30 matcher.
  • Jimmy Danielsson gjorde tydligen ett gott intryck mot Vita Hästen i lördags...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0