Heja Lagerbäck!

  • Jag tycker det är ganska häftigt att Lars Lagerbäck tar över Nigerias landslag. Jag är tveksam till om det går att kombinera hans svenska ledarstil med ett afrikanske lag, men oavsett så glädjer det mig att han får ett slags erkännande som har är så väl värd. I Sverige klagar folk på att han är tråkig och så får han ta över ett landslag som ska spela fotbolls-VM i sommar, det kanske får i alla fall någon att inse att han trots allt kanske är en bra fotbollstränare.
  • J18 vann igår med 3-1 borta mot Borås. Segern innebar att jag fick ännu ett fel på tipskupongen men att J18 är klara för ännu en säsong i landets högsta serie. Starkt jobbat och som alla påpekar så är det viktigt både för föreningen och för rekrytering till hockeygymnasiet att de håller sig kvar.
  • Lakers verkar direktkvalificera sig till kvalserien mot elitserien i år. Det är nästan så jag tycker lite synd om dem med tanke på det bristande intresset som finns i Växjö numera.
  • Jag tycker att fenomenet kasta sten i glashus kan vara oerhört komiskt. Ingen förnekar saker och ting som har förekommit runt vår förening i det förgångna. Karlskrona-fansen är väldigt flitiga på att påpeka svarta löner eller de hot som framkom mot Anders Gustavsson när han skulle börja jobba för Lakers. Nu visar det sig att domare Claesson blev hotad av Karlskrona-fans efter matchen och därför avstod att döma tisdagens match. När får vi höra Karlskrona-fans fördöma sitt eget beteende? Hur länge dröjer det innan Fahlander kallar dem för djur? Hur snabbt glömmer de bort det inträffade och är tillbaka uppe på sin piedestal där de sitter och försöker predika för oss andra?

Kommentarer
Postat av: lakej

Bristande intresse???? du är verkligen sjuk i huvudet. Sök hjälp.

2010-03-04 @ 14:50:11
Postat av: qwerty

lakej, nåt som är sjukt är ditt extrema intresse för en TAIF-blogg...

2010-03-04 @ 15:01:29
Postat av: 1923

Jag gillar inte din ton.

Men ni hade fullsatt så gott som varje match för ett par år sedan i ettan, numera får ni vara nöjda om ni år upp till våra publiksiffror trots att ni för tionde säsongen i rad gör er bästa säsong någonsin. Ni aspirerar på en plats i elitserien och fyller ändå inte Växjö Ishall, då tycker jag faktiskt att det är något fel på intresset. Du kanske är nöjd, men jag hade inte varit det om jag var i dina kläder.

2010-03-04 @ 16:02:28
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: martin

Kanske dags att överväga en liten sökning på lakejs IP-nummer....

2010-03-04 @ 17:36:17
Postat av: 1923

Vet du hur man gör så delar jag gärna med mig av numren...

2010-03-04 @ 20:16:28
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: Limma

jag tror Lagerbäck passar ypperligt i den tokdefensiva afrikanska fotbollen. De flesta lagen spelar ju väldigt tillbakadraget och får nu in en taktiskt mästare på de spelet. Blir intressant att följa

2010-03-04 @ 22:16:58
Postat av: Marcus

Domarbytet i Nybro var bestämt innan match 2, om det nu skulle ha blivit en match tre, vilket det blev.

2010-03-05 @ 14:08:58
Postat av: L

Det var väl precis det som var grejen som du nu bekräftar Marcus. Du och övriga khkfans sopar mordhoten under bordet och fokusera på triviala saker som att domaren som var utsedd att dömma SAMTLIGA 3 matcher inte gjorde de och det inte är helt säkert att de var era mordhot som var de avgörande. Snart står ni där igen och pekar med hela handen hur övriga supportersverige skall uppträda, vad de skall säga och göra.

2010-03-05 @ 21:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0