Domenica

  • När jag nu flyttar ut så blir det också ofrånkomligen dags att börja packa väskan inför Afrika på samma gång. Ska man ut och resa i 3 månader så gäller det faktiskt att vara någorlunda genomtänkt när man packar. Jag har en väldigt snygg Tingsryd-flagga som i princip är viktlös, och den ligger just nu övert i högen med blivande packning. Det ska bli spännande att se om den även ligger kvar där om en vecka när sista utgallringen sker.
  • Jag somnade redan innan kl 23 igår så idag vaknar jag ganska utvilad. Skönt det för nu har jag ett par timmar ytterligare som jag kan ägna åt att rensa lägenheten innan jag ska hem till Mor och Far för att äta söndagsmiddag. Eftersom matchen ikväll inte är förrän kl 18 så hinner man ju med en del innan matchstart.
  • Tingsryds AIF - Mariestad BoIS HC J20, matchstart kl 13.
  • Det ska bli oerhört skoj att åka till Olofström i eftermiddag. Känslan är lite densamma som inför Nybro borta i Allettan. Jag förväntar mig mycket folk på bortastå och god stämning. I Nybro blev det dock platt fall så jag känner en viss oro idag. Det känns som om dagens match dessutom kan bli ganska viktig. Att få en bra start av kvalserien och fortsätta rida på den positiva våg från i Tisdags tror jag blir oerhört viktigt, om inte annat inför hemmamatchen på tisdag.
  • Bloggen går lite på halvfart just nu och det är jag inte helt nöjd med. Men ikväll efter matchen tar vi nya tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0