Dagen då det händer

Vad kan man bättre göra med en söndagmorgon än att äta ägg, lyssna på Rolling Stones och ha en två timmar lång youtube-marathon med TAIF-klipp hemma hos Lidhultarn. Det finns oerhört mycket från den gångna säsongen som är värt att se igen, och igen. Avgörandet i Sundsvall, tifot mot Enköping, firandet i Dackehallen, linslusen på McDonalds, vändningen mot Hästen och så vidare.

Gårdagen blev en klassisk sommarlördag i Växjö. Sundsvall var i stan och snuvade Öster på tre poäng, Konsum sålde Tingsryd-öl till oss, Exelle levererade precis lika goda Kebab-pizzor som vanligt, Staglaberget fungerade utmärkt som vattenhål och mitt innebandylag hade fest ute på Teleborg. Det där bröllopet låg som en dimma över hela dagen och även om jag hade försökt att undviika det så hade det nog inte gått. Som en än större dimma över dagen låg vissa syd-asiatiska inslag. Det är inte lätt att vara rationell och klok med ett par promille innanför västen...

På tal om bröllopet så pratades det igår om att Kronprins Daniel fyller år på samma datum som Kungen kröntes en gång ii tiden, 15e september. Dagen då det händer. Dagen då Sverige hälsar Tingsryd AIF tillbaka i allsvenskan.

Förresten, här kommer ännu en bild på mitt brittiska resesällskap i Malawi, tillika Christian Jacobsson-looalike.


Kommentarer
Postat av: Batman

Haha, det är faktiskt väldigt likt!

2010-06-20 @ 19:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0