Vart är de nu?

Spelare som väljer att mitt under brinnande kvalspel skriva på för lokalkonkurrenter får en hel del rubriker. Men de spelare som inte får förlängt kontrakt försvinner ibland utan att vi vet vart de tar vägen. Att Mörrums GOIS nu har värvat den rätta versionen av 'Peter den Store' samt Olof Svensson torde också vara allmänt känt nu. Lycka till säger jag både till Peter, Svesse och Mörrum. Två hjältar och en förening som man kan unna en framgång någon ynka gång.Talangen Simon Dahl valde LHC och David Jonsson hamnade i Skövde. Men resterande då, vart tog de vägen? Ismo Siren, Alamäki och min personliga favorit Johan Forsander? Ismo är tydligen klar för Virkiä som spelar i finska fyran... kan det verkligen stämma? Alamäki är efter två säsonger i Tingsryd tillbaka Asplöven medans Forsander har ännu inte skrivit på för något lag. Vidare lägger gamlingarna Åkesson och CJ av med ishockey. Och övriga...?

...de spelar i Allsvenskan med Tingsryd AIF!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dahl = Lhc inte HV. Viktigt i sammanhanget är där att han nekade KHKs förslag och valde at utvecklas i en klubb i övre (historiskt) halvan av J20 SE. Kommer kanske tillbaka ngn dag !

Hoppas man iaf.

2010-07-24 @ 22:18:47
Postat av: 1923

Så var det, LHC och inte HV. Det där om KHK kände jag dock inte till. Det var väl skönt att han inte hamnade där. Det hade nog varit upplagt för ett nytt fall i stil med Sebastian Arvidsson, något som måste vara en av de mest bortslösade talanger jag har upplevt.

2010-07-25 @ 09:17:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0