Bilder från Tingsryd

Det blev som sagt en tur ner till Tingsryd idag för att bland annat kika in Dackehallen och allt som sker i och runt den. Här är några av de bilder jag tog under besöket.

Tillbyggnaden på ena kortsidan fortgår, men någon ny läktare såg vi inte av. Vi får väl se om den står där när det är dags för hemmapremiär i Allsvenskan.

Isen håller på att spolas, i ordets rätta bemärkelse.


Reklamskyltarna som har hängt ner från lamporna var borttagna så sikten från Skybaren är nu betydligt bättre än tidigare.

Den nya restaurangen pryder ena kortsidan och ser lovande ut. 

Pressläktaren.

Förargligast var att vi i avbytarbåset hittade en vattenkran som stod och droppade. Jag vet inte vem som betalar vattenräkningen i Dackehallen, men vi kände för att göra en insats och göra slut på droppandet. Det slutade dock inte bättre än att efter att vi hade varit och vridit på kranen ett par gånger så strömmade det vatten istället för att sluta droppa ur den. Och hur vi än försökte så gick det inte få stopp på syndafloden.
...sen var det som bekant den där marknaden också. Vi hastade som planerat igenom själva marknaden och gjorde vårt första och näst sista stopp vid TAIF-båset där det blev en ny T-shirt och en TAIF-korv.

Det andra och sista stoppet på marknaden blev vid Viasats tält. Såväl jag som Lidhultarn har varit väl medvetna om att vi förr eller senare i sommar tvingas ta oss i kragen och skaffa ett Viasat-abonnemang. Och det är sannerligen svårt att finna ett bättre tillfälle än när det står en kille på gatan med ett erbjudande i handen. Så nu är vi båda signade för 24 månader a´ 219 kr för samtliga sportkanaler. Det känns rent spontant som vi kom undan med en ganska bra lösning som i slutändan inte kommer kosta allt för mycket. Vi passade givetvis på att påtala för Viasat-killen att de nog hade sålt fler abonnemang om de skyltat med Miljonmannen än med Samuel Eto'o.

En trevlig utflykt bland stråhattar och högafflar på landet, men nu känns det naturligtvis skönt att vara hemma i stan igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0