Rätt stol

I söndags när vi var på J18 så valde vi givetvis sittplats. Vi tog första raden precis bakom Tingsryd bås, och jag var ju inte dummare än att jag valde plats nummer 27. Dock hade vår närhet till båset som effekt att vi knappt vågade pratade med varandra. Det gick inte sitta där och prata vitt och brett om spelarna i laget, eftersom de hörde allt vad vi sa. Speciellt när Tingsryd tog timeout så var vi extra noggranna med att tala lågt för att inte störa någon. De samtalsämnen som avhandlades som till exempel rot-avdrag, indiskt jordbruk och Pontus Kåmark var nog dock inte till större intresse för någon utomstående.

I första pausen var vi ute efter att köpa hälften/hälften-lotter men fick till svar att de var slutsålda. Och i andra pausen sades det i högtalarna att det tyvärr inte fanns så många lotter men att vinnarlotten inbringade hela 130 kronor. Rent överlag var det ganska stillsamt bland de 99 åskådarna och ledande grönvita supporterrepresentanter trillade in i hallen först under slutminuterna. Jag har förresten glömt att skvallra om att Karlskronas omåttligt populära tränare Mikael Nilsson även befann sig på läktarplats. På isen blev vi mest imponerade spelmässigt av Emanuel Mejrud, Kevin Ekman-Larsson och tidigare för mig okända Andreas Persson.


Kommentarer
Postat av: Morgan

Månadens comeback!http://khk.blogg.se/

2010-01-19 @ 09:29:03
Postat av: Batman

För att räknas som "månadens comeback" så måste det väl vara en comeback som bidrar med något?

2010-01-19 @ 09:32:49
Postat av: J 18

Pojken Persson är son till tvillingen "Regan" Persson som gjorde några a-lagssäsonger under tidigt 80-tal, vet dock inte om hans bror "Timpe" gjorde det. Emanuels far Pelle, lätt korpulent, hittar man i västra biljettluckan. En gång i tiden en av Tingsryds vassaste fotbollspelare.Mvh Avdelningen för ointressant vetande !

2010-01-19 @ 10:15:39
Postat av: Rättning

Där har du riktigt fel "J18"...Andreas Persson har ingen som helst anknytning till tvillingarna. Andreas kommer ifrån Landskrona.

2010-01-23 @ 12:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0