Nobody but you

  • Ikväll hamnade jag som sagt på en sittning modell större. Bakfyllan från igår satt i och innebandyn imorgon gjorde att jag enligt planen lät bli att dricka. Det hela blev inte bättre av att mina bordsgrannar var oförskämt tråkiga. Dock ska det sägas att när den utsökta trerättersmenyn var avklarad och det stod koreanskor på scen så blev nog kvällen till slut ganska bra. Nu är jag ganska nöjd över att vara hemma i alla fall och ser en film om den stora Djingis Khan som jag stötte lite överallt när jag var i Mongoliet i våras.
  • J20 tog idag sin tredje raka seger via 2-1 mot Södertälje. Jag vet inte vad tränare Waldemar kokade ihop under juluppehållet men nog känns det som om något måste ha skett i alla fall. Efter den fina inledningen av höstsäsongen blev förlusterna allt fler och grundserien slutade med sju raka förluster. Imorgon kl 12 kommer Troja på besök i Dackehallen och chanserna för tre nya poäng är goda.
  • Jag är som bekant del i ett innebandylag som sympatiserar starkt med Tingsryd AIF. Musiken på våra hemamatcher påminner ganska mycket om den som spelas i Dackehallen och på varje onsdagsträning får jag rapportera om hur det går i TAIF´s match. Nu kommer nästa TAIF-inspirerade företeelse in i även vårt omklädningsrum, slutspelsmustachen. Vi har bra häng i toppen av serien och blir det seger imorgon så införs det rakningsförbud. Återstår dock att se vilket resultat det får eftersom halva laget nog trots allt fortfarande får räknas som minderåriga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0