Färdig


Jag har snöat in fullständigt på Wasa Delikatess Sesam just nu.
Morgon, middag och kväll.

  • Det var ordentligt med folk på plats i Dackehallen igår, och i vanlig ordning medför det att stämningen blir aningen lidande. Folk hamnar utspridda på läktaren och allt för många som inte är beredda att höja rösten beblandar sig med dem som är beredda att göra det. Sen är det vinter dessutom och då vet vi ju att de alla de tjocka jackorna dödar mycket av ljudet... Jag såg dessutom att någon på Brigadens forum ondgjorde sig över att det sprang runt 2-3 personer med Lakers-mössa i hallen igår. Jag och Lidhultarn stod på läktarplats och påpekade precis samma sak. Det är verkligen inte OK, ska man gå på fest så får man banne mig klä upp sig.
  • Örebros Peter Andersson kastar in en flaska på isen som träffar en av linjedomarna. "Det är så låga människor att jag spyr på det. Det är för bedrövligt, jävla djur rent ut sagt. Jag blev fysiskt illamående", säger en anonym fd bloggare.
  • Innebandyn igår slutade med seger för hela laget, och alla var nöjda. Ikväll är det ny träning och vi får hoppas att vi kan rida på den framgångsvåg och den nytändning som vi har fått den senaste veckan.
  • Igår kom alltså den första förlusten sedan Asplöven borta i början på april förra året, och det var den första förlusten i Dackehallen sedan TAIF - Kungälv i november 2008. Det var med andra ord ett tag sen senast och nu gäller det att vi vänder den här förlusten till något positivt. Det som inte dödar, det härdar och nu har vi fått lite negativ energi att krama ur något bra ur. Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0