Bara pengar, inget hjärta...

  • Med tanke på inlägget nedan så finns det inga tvivel om huruvida jag var nykter eller inte igår. 20-årsfesten var som en 20-årsfest bör vara och alla var nöjda. Med detta i åtanke känner jag mig ganska nöjd att jag orkade stiga upp redan kl 9 i morse för att åka och spela fotboll. Tanken var att jag inte idag skulle känna något sug efter att dricka öl, och den planen har minst sagt gåt i lås. Det blir med andra ord en nykter tillställning ikväll och det är jag väldigt nöjd med.
  • Enligt SMP är Växjös tränare missnöjd med över att hans spelare inte visar stolthet. Inget nytt under den solen med andra ord...
  • Det stod även innebandy med b-laget på schemat igår. Matchen vann vi och jag som lagkapten fick göra ett mål. Kul med seger, kul att vara kapten och kul att göra mål. Imorgon är det dags för säsongens viktigaste match och det känns som om oerhört mycket står på spel. Storpublik väntas och det ska bli förbannat kul helt enkelt.
  • Det pratas lite här och var om nyförvärv till TAIF. Alla är nog mycket väl medvetna om att ett nyförvärv skulle innebära att någon blir petad. Och där blir det lite jobbigt för mig, för jag kan inte bestämma mig för vem som ska bort. Vi har ingen Peter Andersson som man med glädje ställer åt sidan i truppen i år. Jag kommer ihår att det var likadant när jag spelade med TAIF på något av NHL-spelen för många år sedan, jag hade inte förmågan att peta eller sälja någon av TAIF-spelarna. Jag kunde helt enkelt inte låta bli att blanda in mina egna känslor till spelarna i laguttagningarna. Jag antar, och hoppas, att Tisell inte lider av samma problem.

Kommentarer
Postat av: lakejen

Du är ju verkligen helt blåst, hade inte hela laget visat ett jävla hjärta så hade vi f** inte legat tvåa i hockeyallsvenskan nu heller. Knip igen vid vissa tillfällen är du snäll 1923. Går ni upp från eran lingonserie ni spelar i så ska ni få såååå mycket spö nästa säsong så ni få respass ner till division 1 igen.

2010-01-24 @ 11:44:49
Postat av: 1923

Det var som sagt Janne Karlsson som uttalade sig om Växjö´s spelare, inte jag. Jag har då sannerligen ingen aning om hur det ligger till.

2010-01-24 @ 21:04:25
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: Solnajohan

Personligen tycker jag att det är bättre att pengarna som ett nyförvärv till denna säsongens trupp skulle kosta ska sparas till nästa års allsvenska säsong.... ;)

2010-01-25 @ 02:34:06
Postat av: lakejen

Nej 1923 och sånt man inte har någon aning om ska man heller inte uttala sig du kan skippa allt skitsnack om kronobergs bästa lag. Vi kommer alltid vara bäst. Lev med det.

2010-01-25 @ 11:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0