En heldag i Dackehallen

Min största oro för dagen grundade sig ju i om det gick att få pytt i panna utan rödbetor i Dackehallens restaurang. Det visade sig gå alldeles utmärkt, så efter det gick allt som på räls. 

Dagen inleddes som bekant för mig, Lidhultarn och den Nyblivna Pappan redan kl 12 med J18´s match mot Skövde. Varken Kevin Karlsson eller Victor Crus Rydberg deltog idag så vi fick se ett TAIF utan mina två favoriter. Det ska sägas att det inte var någon vidare underhållning vi bjöds på i en match som Skövde vann med 3-2 i förlängning. Mest intensivt blev det just i förlängningen när utvisningarna duggade tätt och varken domare, sekretariat eller tränare visste vilka regler som egentligen gällde. Skövde kände sig, troligtvis med all rätt, felfördelade och lyckades omvända den frustration till motivation istället och kunde avgöra relativt rättvist. Förlängningen drog alltså ut ordentligt på tiden och den befarade dö-tiden i hallen uteblev.

När matchen väl var slut begav vi oss alltså till restaurangen för att äta mat och lyssna på tränare Tisell. Själva Pantern-matchen vet jag inte riktigt vad man ska säga om, det är förstås ett oerhört bra resultat som ingen kan ta ifrån oss. TAIF vände bra på Pantern och kontrade in ett antal mål i rätt lägen. 3-1 strax innan första paus och sedan 4-1 och nästan även 5-1 i ett och samma boxplay måste varit tunga för Pantern. Efter 5-1 var det förstås avgjört och det verkade båda lag överrens om.

Tingsryd imponerar förstås och sprider ut målskyttet på sju olika målskyttar och det är bara Lundströms lina som inte producerar ikväll. Likt förra året så har Stark-Hansson-Bankelius lyft sig när det vankas kvalspel och klarar av att göra mål utan att behöva göra det så snyggt varje gång. På backsidan ser det lite slarvigt ut stundtals och det sprids en hel del puckar åt höger och vänster med fel adress. Jag tror det krävs att vi höjer nivån en aning i egen zon för att det här ska sluta bra.

2200 på läktarna är en bra siffra mot ett lag som inte gör någon glad. Däremot gjorde det mig glad att det faktiskt kom Pantern-supporter på besök. Vi får hoppas att de inte drabbades av torgskräck bland allt folk. Trots den ganska fina publiksiffran så var det ganska sömnigt på läktarplats tycker jag, något som garanterat blir annorlunda om en vecka då Olofström kommer på besök.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0