Hej 2010

  • Igår var det dags för första innebandyträningen efter juluppehållet. Det kändes att min i normala fall icke-existerande teknik var nere i noll, men det var väntat så det oroar mig inte. Däremot kände jag både motivation och spelglädje, två egenskaper som har lyst med sin frånvaro ganska länge. Vi får väl se hur länge det sitter i.
  • Så börjar det närma sig. Planerandet inför Norrköpings-resan är i full gång. Senast vi var ute och for långväga på det här viset så var det Limhamn - Öster som var målet. Den resan slutade ju förhållandevis bra så vi prövar på samma koncept imorgon igen. Senast var det grogg-frukost hemma hos mig, men eftersom bussen nu går från Växjö´s östra delar så får Lidhultarn stå som värd för frukosten imorgon. Vi får hoppas att det går lika bra.
  • Kommentaren till mitt Växjö-inlägg nedan var minst sagt roande. Jag ber om ursäkt till alla andra TAIFare som hoppas att "tomtar som jag slutar bloggar för det smutsar ner en annars anrik och kulturell förening som TAIF". Haha...
  • Nu är det dags att sluta summera 2009, det koreanska året och istället hög tid att börja planera för 2010. Den stora planen är naturligtvis afrika-resan som väntar i april. Igår gick det ett samtal till mina kanadensiska resekamrat och det ser bra ut. Mozambique, Malawi, Zimbabwe och kanske Botswana innan det är dags för ett Syd-Afrika rustat fotbolls-VM. Jag börjar känna nu hur den här resan lockar mig och hur bra det kan bli.
  • Känner ni hur det ligger i luften? Imorgon börjar det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0