Söndag

  • Det var inte fullt så enkelt att samla ihop en fest igår som jag hade hoppats på. Det slutade dock med att vi var tre personer som satt här och drack öl och tittade på Mamma Mia. Är det någon gång man ska se musikalfilmer så är det när man har lite alkohol i kroppen, de blir betydligt mer underhållande då. Kvällen slutade i alla fall på Bishop Arms där det blev ett par glas belgisk öl. Även om det är över ett år sedan Växjös bästa bartender lämnade Bishops så får jag fortfarande förmånlig behandling från baren.
  • Tidigare i veckan såg jag Oskarshamn på Viasat och i eftermiddag visas ett annat lag som mycket väl kan hamna i en kvalserie till våren, Björklöven. Jag tror nog jag ska ta och titta och se om de är något att ha.
  • Det är en koreanska (inte den koreanskan tyvärr) på väg till Växjö och jag har som uppdrag att hjälpa henne med eventuella besvär. Häromdagen fick jag ett oroligt mail där hon frågade om det stämde att Sverige var ett av de kallaste länderna i världen. Jag vet fortfarande inte om jag ska vara ärlig eller överdriva lite. Koreaner är trots allt väldigt söta när de är oroliga.
  • Om alla elitseriematcher vore som den mellan Djurgården och Färjestad igår så hade vi haft en oerhört sevärd elitserie. Ett makalöst tryck på läktarna, två lag som blåser på framåt och lite dramatik på slutet. Kvaliteten på ishockeyn var kanske inte den bästa, men underhållningsvärdet var på topp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0