Winter Classics

  • På tal om utomhusmatcher så såg jag bitar av gårdagens match från Fenway Park mellan Boston och Philadelphia. Man kan lätt konstatera att sjävla evenemangsbiten är betydligt större i USA, förvånansvärt nog... Ett av reklamavbrotten i tredje perioden blev fördröjt eftersom en, enligt Håkan Södergrens ord, föråldrad Anders Lundin i fårpäls skulle framträda och sjunga en sång tillsammans med representanter från den lokala brandkåren. Jag har ingen aning om vad det var för låt de sjöng, men publiken uppskattade det och sjöng med för fullt. Ett ganska trevligt inslag, men något jag hade haft väldigt svårt att se hända i Sverige.
  • Nyårsdagen är tydligen den största Pizza-dagen i Växjö. Det märktes om inte annat på Exelle igår där kön var enorm och telefonen ringde oavbrutet. Jag fick dock min pizza till slut och kunde hinna hem till en ganska välspelad match av På Spåret. Ikväll har jag dock lite större planer då vi planerar att samla ihop delar av gänget för att försöka ta oss ut på stan för att dricka lite öl. Jag står i centrum för planerandet så vi får se hur det hela slutar.
  • Bussarna till Norrköping på onsdag verkar vara fullbokade. Jag tror jag måste boka in en tvätt-tid innan dess så jag kan klä mig i finaste gå-bort-kläderna. Jag har ju trots allt aldrig varit på ishockey i Norrköping tidigare, så nu gäller det att kunna representera.
  • Angående decenniets lag som jag skrev om igår så får jag revidera det lite. Efter lite funderande så insåg jag att Victor Rydh förtjänar en plats i ett sånt här lag. Och Det känns orättvist att ta med Miljonmannen, men lämna både Laudius och Hilding utanför. Så Rydh får gå in i en checking line med Levin och Lundström medans Hildings kedja får fortsätta spela ihop.

Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Rackarns, nu har jag glömt vad wiskyn heter - Bond eller nått sånt? Själv blev det mest Konyagi, och gärna ur plastpåse - grymt praktiskt med en låda 3cl-plastpåsar fulgin

2010-01-02 @ 19:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0