Heja Brolin!

  • Jag hamnade som sagt på fest med ett helt koppel koreaner igår. Först och främst blev de oerhört imponerade av mina språk-kunskaper som blev bättre och bättre ju längre kvällen gick. På gott och ont visade det sig även att vissa av dem känner personligen känner min koreanska som finns kvar nere i Suwon. Det var såklart inte helt lätt att höra berättelser från det liv jag lämnat, men det gladde mig att höra att hon går runt iklädd en grönvit halsduk i den koreanska snöyran.
  • Mariestad borta klingar inte helt ok för oss grönvita. Jag får för mig att det är ett lag som vi har haft relativt svårt mot de senaste åren. Den stigande formkurvan lovar dock gott och om vi kan upprepa matchen från Billingehov förra veckan så är jag inte allt för orolig.
  • Jag såg till att vara hemma relativt tidigt igår, och när jag kom hem såg jag glimtar av en eftersändning av AIK - Leksand från igår. Det roade mig när AIK-klacken i andra perioden började sjunga "Varför sjunger inte ni..." riktat mot Leksandsklacken. Det vet väl alla att många av dem som dyker upp på Leksands bortamatcher iklädda blåvita tröjor inte har en aning om vilka ramsor som sjungs. Jag minns hur det var i Dackehallen i höstas där ett gäng smålänningar och blekingebor stod som fån på bortasektionen medans en engagerad stackars tjej skällde på dem för att de inte sjöng med i ramsorna.
  • Nu är det dags att inleda dagen med 'Mästarnas mästare' på SVT Play och frukost med stekta ägg innan det är dags att sätta igång dagen. Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0