Min stad...


Telefonkatalogen säger som min mor brukar göra, Det finns bara fotboll i Växjö.


...och en av stadens pizzerior drar sitt strå till stacken genom att lägga de minst goda ingredienserna på Lakers-pizzan. Det fattas bara ansjovis för att göra den komplett.


Kommentarer
Postat av: Lakersfan

Förstår inte ditt ständiga agg mot Lakers. Lakers och troja håller på varandra nu i hockeyallsvenskan för vi inser vilken glädje vi har av varandra där, många derbyn och därmed också höga publiksiffror.

Det är ingen som tjänar på att Troja åker ur. Jag hoppas lite att tingsryd också går upp men att tomtar som du slutar bloggar isåfall för det smutsar ner en annars anrik och kulturell förening som taif. Kronoberg mår bra av att det finns många hockeylag som det går bra för. Skärp dig nu.....förresten så är fisk och skaldjur nyttigt så det passar bra med att ha det på Lakerspizzan.

2010-01-05 @ 16:16:05
Postat av: Att Lakersfan

Jag besparar 1923 att bemöta din frustration, jag gör det själv. Det fattar du väl att alla tycker det vore kul om vi hade 3 kronobergska lag i HA.



Det är trots allt en välgenomtänkt och trevlig blogg som vare sig är fylld med för mycket fördjupning alá matchreferat och speanalyser och ändå med tillräckligt mycket glimten i ögat för att rivaliteten ska ligga på en lagom nivå.



Jag förstår dina goda avsiktier och din starka vilja eller oförståelse för att alla inte håller på samma lag men ärligt...Jag ser inte ett spår av Black army-fasoner, äkta hat eller kalla det vad du vill i denna blogg.



Thats from my point of view !

2010-01-05 @ 16:46:45
Postat av: Gorillan

Lakersfan: Hur är det nu alla "hata taif-bloggare" runt om i Sverige brukar skriva? Något i stil med att skogssmurfarna inte tål skämt och att vi kan låta bli att läsa deras bloggar och bla bla bla... Finns tydligen en del Lakersfans som inte tål skämt heller av ditt inlägg att dömma och även denna blogg är HELT valfri att läsa...

2010-01-05 @ 16:50:05
Postat av: Joffemannen

Varför blev lakejen sur? Alla vet ju att banan är det i särklass äckligaste man kan ha på en pizza, det och ananas.

2010-01-06 @ 01:48:50
Postat av: Gorillan

Joffemannen: Nu var det ju i och för sig ingen banan på den aktuella pizzan, men annars är jag inte heller ett stort fan av banan oavsett vad pizzan heter.

2010-01-06 @ 10:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0