Come on Royals

  • Nog för att jag gärna ser att Liverpool vinner Premier League, men favoritlaget i England är trots allt FC Reading. Bland annat så var jag och och en polare över i Reading och såg stadens stolthet ta emot Q.P.R på Madejski Stadium 2005. Sedan sejouren i högstaligan för ett par säsonger sedan så har det gått tungt för Reading men igår slog de ut självaste Liverpool ur FA-cupen efter att Shane Long avgjort i förlängningen. Come on Royals!
  • Canal + fortsätter att visa Djurgården, och efter en oerhört lång dag så är jag väl värd att ligga raklång i soffan och se deras hemmamatch mot Luleå. Vid sidan om följer jag J18´s bortamatch mot Troja. Efter första perioden står det 1-1 sedan favoriten Kevin Karlsson på pass av Crus-Rydberg kvitterat i powerplay. På söndag spelar J18 hemma så då hoppas jag kunna lura med mig Lidhultarn på en heldag i Dackehallen innan det är dags för att äta pytt i panna med Gröna Brigaden.
  • En av mina favoritblondiner är äntligen tillbaka i stan. Så i eftermiddag har jag varit hemma hos Skånskan en sväng och bara hängt. Tillvaron blir lite ljusare med henne i närheten så jag är mycket nöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0