2010

Det blev en väldigt trevlig nyårsafton hemma hos den nyblivna Pappan. Kvällen bjöd på väldigt god mat och trevligt sällskap så jag är nöjd. Det var ett väldigt TAIF-betonat sällskap så vi kunde givetvis inte låta bli att kika lite på JVM. Jag fick lov att förklara Oliver och Andrés ursprung för en av de mindre hockeykunniga runt bordet och precis när det var avklarat så pangade han in 1-0 till Sverige. Hockeyn fick av förståliga skäl inte allt för mycket uppmärksamhet men vi noterade i alla fall att André Petersson är väldigt lik Thorsten Flinck.

Idag var jag av förståliga skäl inte fullt lika pigg, så därför var det inte med glada steg jag tog mig till Willy´s i Växjö för att återigen inventera med innebandylaget. Att sitta på en pall och räkna läskburkar är inte vad man önskar sig efter en hård natt, men jag bet ihop och tog mig igenom stormen.

Nu är jag ute på andra sidan och ligger oerhört nöjd i min soffa och väntar på att 'På Spåret' ska börja. Mer än så tänker jag inte aktivera mig ikväll.


Kommentarer
Postat av: emma

Gott nytt år :)♥

2010-01-01 @ 20:09:45
URL: http://emmaochvilda.blogg.se/
Postat av: Anne ;)

Haft ett bra nyår ? :)

2010-01-01 @ 20:33:50
URL: http://anneliscious.blogg.se/
Postat av: Joffemannen

Torsten Flink... I spelstil?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0