Vilken kväll!

Ikväll var det sannerligen härligt att komma hem från innebandyträningen. På vägen hem nåddes jag av rapporter om TAIF´s seger i Dackehallen och när jag väl var hemma fick jag se sista-sträckan när Sverige tog guld i stafetten.

För att börja från början så känns det väl som att TAIF gav det besked som vi önskade ikväll. Låt gå att Skåre nog inte var särskilt motiverade, men det är ändå ett styrkebesked. Formen har sviktat och folk har tvivlat, men likväl går Tingsryd in och kör över Skåre idag. Att vi vinner serien trots en del tveksamma insatser tycker jag är oerhört starkt. Glädjande dessutom att se att viktiga kvalspelare som Einarsson och Bankelius levererar. Den uppmärksamma bör även notera att Miljonmannen som inte levererar i de viktiga matcherna vinner TAIF´s poängliga i Allettan och kommer visa sig vara en oerhört viktig kugge framöver.

Angående skid-stafetten så finns det väl egentligen inte så mycket att säga från min sida. Men det är sjukt imponerande och glädjande att se Markus Hellner i skidspåren. Men allra mest glädje känner jag idag förstås med Anders Söderberg som har kämpat oerhört länge för det här.

Nu ska jag fira med en skål nudlar och läsa allt som finns allt läsa på internet om kvällens höjdare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0