Underhunden


Coca Cola räddade min dag...

  • Jag klandrar er inte om ni vill kalla mig för hycklare. Här har jag tjatat om juniorerna hela säsongen och försökt rapportera och lyfta deras matcher så gott jag kan. Ikväll när jag kom hem och slog på Swehockey så visar det sig att J18 spelar borta mot Växjö. Det har helt undgått mig och när det nu bara återstår en period så känns det lite meningslöst att ta sig dit. Hur som helst så är det en oerhört viktig match för J18 och med 10 minuter kvar att spela leder vi med 4-2.
  • Som de flesta andra är jag förstås väldigt förtjust i underdogs. Att se ett vilt kämpande bottenlag slåss mot en på pappret starkare motståndare kan vara oerhört underhållande. Ikväll håller jag på Timrå mot HV71, i tisdags var det Södertälje mot Linköping följt av Hull mot Chelsea. I många år var Tingsryd en underdog som slogs mot de så omskrivna obefintliga förutsättningarna. Det tror jag har varit en starkt bidragande orsak till att jag följt TAIF i så många år som jag har gjort. En stor del av charmen med vår förening är att vi år efter år kan stå upp mot de större föreningarna. I år, som flera tidigare div 1-säsonger, är vi givetvis raka motsatsen till underdog. Nu är det vi som är storklubben som alla vill slå. Dock känns det inte som om det är kampen mot Olofström, Gislaved och Karlskrona som håller glöden vid liv. Det finns fortfarande en känsla av att vara underdog, men nu är det hockeyallsvenskan och själva etablissemanget som är den favorit som vi ska slå.
  • Fredrik Jensen bloggar om hur det är att åka till Dackehallen och om hur det är att förlora i Dackehallen. Jag tycker han verkar vara på lite bättre humör nu jämför med efter premiärförlusten. Kan det vara för att han denna gången inte var delaktig och själv bjöd på något mål?
  • Igår var det förresten utdelning av Aftonbladets Stora Bloggpris, och nej, jag vann inte i år heller.

Kommentarer
Postat av: Pedda

Det blev seger, 4-3.

2010-02-04 @ 23:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0