Feb. 26, 2010

  • Sverige åkte ut mot Slovakien igår och hela min dag var förstörd eftersom jag inte hade fått någon sömn. Jag tycker att Sveriges match kändes väldigt lustig. Första perioden var inte bra, men sen tycker jag att Sverige var bättre i två perioder. Varje slovakiskt mål föregicks av ett misstag eller någon tillfällighet och jag var egentligen aldrig orolig över att det inte skulle lösa sig. Och sen var matchen helt pltösligt slut och vi hade förlorat. Tråkigt.
  • Det inträffade något oerhört stort häromdagen. Inne i parkeringshuset vid sjukhuset kom det fram en kvinna och frågade mig om jag kunde något om bilar. Sanningen är att jag inte kan ett skit om bilar, men det kunde jag ju inte erkänna så jag spelade med. Det visade sig att hon hade hyrt en bil och lyckades inte få i backen. Jag satte mig i förarsätet, frikopplade och provade att trycka ner växelspaken innan jag la i backen. Det fungerade, kvinnan var nöjd och jag kände mig som en man. Storartat!
  • Idag är det ett år sen jag kom till Suwon, Syd-Korea. Det blev fem oförglömliga månader som jag undrar om jag någonsin kommer uppleva igen. Korea bjöd på oerhört många nya vänner och minnen som är värda att bevara. Nu är det koreanska året över och det är dags att gå mot nya upplevelser. Vad detta året kommer bjuda på vet jag inte riktigt ännu, men jag har höga förhoppningar.
  • I tisdags var det 9-åringen som levererade på fotbollsplanen, idag är det 7-åringens tur. Blir det i närheten av samma framgångar idag så blir det en väldigt bra start på fredagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0