Bit ihop!

  • Idag fick jag återigen gräva ut min bil. Det här kommer helt klart bli en minnesvärd vinter. Så här mycket snö har vi inte haft sen kriget påstår 93-åringen. Vädret är en så pass universell fråga, så det är inget jag känner att jag får ut så mycket av att klaga nämnvärt över. Men jag kan tycka det är roligt att se hur folk klagar på folk som klagar. Norrlänningarna tycker att vi i södra Sverige är mesiga som inte klarar av snön, och vi här i södra Sverige hånar Stockholmarna för att de inte klarar av snömängden. Vad folk verkar glömma bort i sammanhanget är att det här knappast är en normal vinter. Vem kan vara förberedd på de enorma snömassor som ständigt fylls på ovanifrån? Men att sitta på facebook och klaga på snön, det tror jag inte hjälper något. Det enda som håller i ett sånt här läge är att förstå att förhållandena blir svåra i och med all snö och acceptera det.
  • Från börja så lät Uppvärmningen inför varje kvälls sändningar av SVT´s studio i Vancouver som inte särskilt lovande. Att sända en kvart bakom-kulisserna från studion som inte skulle handla om någonting lät mest tramsigt. Men nu älskar jag det. På länken finner ni en hel del av de bästa klippen, och allra bäst är klippen där Johan Ejeborg lever rövare.
  • Så klev äntligen Fahlander in i Karlskronas organisation. Han har väl egentligen aldrig passat in i ett lag som Örebro som varken har supportrar eller något intresse. I Karlskrona blir han kung och där kan han räkna med en härliga framtid. Dessutom får nu Karlskrona utöver division etts bästa back och bästa kedja så får de nu en sportchef väl känd för att hitta guldkorn ute på spelarmarknaden... Det kan nog bli underhållande detta.

Kommentarer
Postat av: Martin

Man kan ju inte låta bli att undra om KHK och Fahlander överhuvudtaget blivit ett par om inte den sistnämnde hatat Taif så mycket som han gör....

2010-02-23 @ 17:50:26
Postat av: Joffemannen

Eftersom han även ska satsa pengar i Haparanda. Han ger sig inte, den mannen. Han får väl satsa i Kirseberg? Pantern har ju ändå tagit flest poäng på oss i år. De behöver varenda krona av hans pengasäck

Postat av: lakej

Nästa år är KHK bättre än TAIF.

2010-02-24 @ 10:22:14
Postat av: Hört den förut

Lakej: Karlskrona IK och sen HK har varit "bättre än TAIF nästa år" de sista 35 åren.

2010-02-24 @ 10:23:55
Postat av: lakej

Och?

2010-02-24 @ 11:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0