Grattis Hilding på namnsdagen

  • Hilding är ett mansnamn med fornnordiskt ursprung, bildat av hildingr 'hövding'. Namnet fick plats i almanackan den 21 februari år 1901 eftersom det påminde om Hilarius, ett okänt helgon som fanns på denna dagen tidigare.
  • Idag står det innebandy på schemat. Lagets sportchef kallar matchen för kvartsfinal och det har han en viss poäng i. Slutspelsskägget är kvar och det är fortfarande bara segrar som gäller. Den senaste tidens uppryckning för egen del gör dessutom att det idag kanske finns en plats i lineupen inför hemmapubliken, så det kan bli en rolig eftermiddag.
  • Rögle BK - Tingsryds AIF J20  7 - 3, trots att vi ledde med 3-0. Vid seger igår hade grabbarna tagit över serieledningen, nu ligger de istället 5 poäng efter Rögle i täten.
  • Gårdagen blev en oerhört bra dag. Jag bjöd på en ordentlig laddning pasta & köttfärssås till Everton - Manchester Utd och sen var dagen igång. Stryktipset slutade med obligatoriska nio rätt och i vanlig ordning var det förstås championship-matcherna som det föll på. Kvällen fortsatte med Super-g följt av det galna skiathlon-loppet. Hellner och Olsson gör en helt makalös insats och tar två väl förtjänta medaljer. Även om det inte blev guld för Olsson så är det väldigt vackert att se en svensk åka i ensamt majestät som han gjorde igår. När skidåkningen väl var över så gick mina gäster ut på stan för att fortsätta kvällen medan jag gick till sängs.
  • Hade det inte varit för det myckna snöandet det senaste dygnet så hade jag nog kört ner till Olofström efter innebandyn i eftermiddag. Men nu känner jag att det inte är värt att stressa ner dit för att bara se två perioder. Det blir nog en tuff match för Tingsryd idag mot ett Olofström som, till skillnad mot tidigare säsonger, inte har fallit ihop utan har hittat formen igen. Kanske kan vi låta Olofström vara favoriter idag och istället slå ur underläge.

Kommentarer
Postat av: lakej

1923 Idag 17:15

"Gott att lakers-kedjan levererar..."Hela Taifs trupp består ju av gammla lakersspelare så din kommentar säger inte så värst mycket.

2010-02-21 @ 17:29:47
Postat av: lakej

1923 Idag 17:15

"Gott att lakers-kedjan levererar..."Hela Taifs trupp består ju av gamla lakersspelare så din kommentar säger inte så värst mycket.

2010-02-21 @ 17:29:59
Postat av: 1923

Ja, visst är det så. Alla i TAIF´s trupp har ju tidigare spelat för Lakers. Det vet ju alla.

2010-02-21 @ 17:46:55
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: lakej

Japp. Äckliga fula taif.

2010-02-21 @ 17:47:51
Postat av: Anonym

Kul att se att du bloggar om TAIF!

2010-02-22 @ 15:34:45
URL: http://eeeeeeelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0