...and the flashback starts

  • På nattens grammygala vann Taylor Swift pris för årets bästa album. Jag har ingen aning om det är ett bra album eller inte, men låten ovan är underbart cheesy så det både räcker och blir över.
  • J18 ledde igår efter halva matchen med 3-1 borta mot Mariestad, men då vände M Bois i sista perioden och vann med 4-3. Tre poäng igår hade varit guld värda, men nu blev det noll istället. Medans J20 går ganska bra just nu så har J18 det fortfarande tungt. J20 spelar imorgon hemma mot Troja, en match som jag väldigt seriöst överväger att åka och titta på.
  • Sverige vann igår bandy-VM . Enligt Radiosporten är mötet mellan Ryssland och Sverige en drömfinal, som inträffar för sjätte året i rad. Jag har oerhört svårt att ta sporten bandy på allvar. När jag ser resultaten från VM, bland annat Rysslands 16-3 mot Kazakstan i semifinal, så känns det än mer som en kalkonsport. De ojämna resultaten i elitserien och det faktum att det finns poänkungar som på egen hand gör mer mål än bottenlagen ger mig också en känlsa av oseriöshet. Men å andra sidan, vem, förutom Chris Härenstam, har egentligen några invändningar?
  • Partledardebatten igår väckte inga större känslor hos mig. Det bjöds inte på några större överraskningar mer än att Peter Eriksson var mer än lovligt blek. Jag är i alla fall inte ensam om att befara att blockbildningen, och ivern över att vara överrens, hotar de små partierna. Vi fick i alla fall återigen höra om 140 sjukskrivna om dagen i tio år, och det var säkerligen inte för sista gången.
  • ...och så var transferfönstret stängt. Helgen blev lugnare på den fronten än vad jag hade trott.

Kommentarer
Postat av: Batman

Det här är väl ändå ingen låt som passar in i din musiksmak? Tycker den sticker ut lite från vad du i vanliga fall brukar skriva om.

2010-02-01 @ 15:54:17
Postat av: 1923

Visst är det så. Taylor Swift är inte direkt min kopp med te, men har man vunnit pris för årets album så har man...

2010-02-01 @ 18:45:03
Postat av: Martin

Hade varit skoj att få höra din åsikt om Andreas Gregas musik? :-D Själv är jag helt såld på killen, han är säregen.

Börjar bli lite orolig för j-18 laget, känns ju som att på allvar riskerar att trilla ur sin serie. Det hade varit allt annat än bra, svårt att locka bra spelare till hockeygym då. :-S Ladden får se till att elda på sina killar ordentligt nu i slutet på säsongen!!

2010-02-01 @ 23:44:28
Postat av: 1923

Jag har verkligen inte lyssnat över huvud taget på Andreas Grega. Det enda jag har hört är hans medverkan på Mammas Gata med Timbuk och Promoe. Men jag spotifyar lite nu medans jag borstar tänderna. Återkommer med en åsikt senare.

2010-02-02 @ 10:44:41
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: 1923

Idag har det spelats Andreas Grega hela dagen och jag måste säga att jag är väldigt imponerad. Vi ger honom en ny chans imorgon och hoppas att det är lika bra då.

2010-02-02 @ 18:52:13
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: Martin

Sällan jag köper skivor nuförtiden, sker endast när dom verkligt stora favoriterna släpper nytt. Grega är ännu inte uppe på deras nivå, men det vetifan om jag trots det ändå inte går och inhandlar skivan Imorrn! :-D

2010-02-02 @ 21:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0