Söndag

  • Idag är det bortamatch nere i Malmö och jag tror på seger för TAIF. Matchen följer vi via swehockey och everysport. Planen är att bjuda över Lidhultarn på ett par koppar kaffe lagom till matchstart. Förhoppningsvis går det någon sevärd match på TV som vi kan följa i bakgrunden samtidigt. Det känns lite lustigt att sitta hemma och följa Tingsryds matcher. I vanliga fall är jag antingen på plats om jag inte spelar innebandy. Det är ytterst sällan jag sitter hemma sysslolös när Tingsryd spelar, men idag fick det helt enkelt bli så.
  • Jag brukar se det som att all kärlek är vacker. Så med risk för att låta oerhört tråkig och politisk korrekt så ställe jag mig lite frågande till den film som Enestubben länkar från sin blogg. Jag har inga höga tankar om Växjö Lakers och deras supportrar och har verkligen inget emot om folk kallar dem för töntar, fjantar och apor. Men jag har en del gay-vänner, och ingen av dem har gjort något för behöva förknippas med den klubben. Men framför allt kan man väl tycka att det är ganska förlegat att använda homsexualitet som ett skällsord, och att det kanske inte är något som SMP skall agera plattform för.
  • Simon Dahl svarade för en ny assist igår när U19-landslaget besegrade Finland med 4-3. Ny match idag mot tjeckerna.

Kommentarer
Postat av: lakej

Och så loosade ni mot Pantern också, jaja det börjar ata sig nu. Trots att ni fortfarande spelar i en lingonserie. Jag njuuterr!

2010-02-14 @ 20:08:49
Postat av: lakej

Vi Lakejer har inga höga tankar om "taif = ta allt i fickan" heller, vi vet att all framgång därnere beror på fusk med svarta löner osv.

2010-02-14 @ 20:25:51
Postat av: Anonym

lakej: svarta pengar sa du, är det därför Lakers i alla år varit så tända på att plocka åt sig spelare från Taif? Du skjuter dig själv i foten i inlägg efter inlägg och lika säkert som Amen i kyrkan kommer du att göra ytterligare ett hål i din lilla barnfot efter att läst detta.

2010-02-15 @ 04:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0