Som en repris av mig själv

  • Skånskan sa en gång när jag var tjatig att jag var som en stor enda repris av mig själv. Jag tror säkert att ni läsare ibland kan känna att vissa saker upprepas lite för många gångeri den här bloggen. Själv ser jag det som att jag är konsekvent i mina åsikter och håller fast vid dem tills jag är övertygad om något annat.
  • Korrespondenterna fortsätter vara ett utomordentligt bra program. Programmet är folkbildning på hög nivå och borde nästan visas på svenska gymnasieskolor som en del i samhällskunskapen. Dock är jag ganska medveten om att programmet stämmer oerhört väl överrens med min ideologiska världsbild och att folk som befinner sig på andra platser av skalan kanske inte känner samma begeistring inför programmet. Vad som däremot är o-politiskt är tidiningen Fokus som nu trillar ner i min brevlåda en gång i veckan. Det är nästan som en pappersform av Agenda och med tanke på att jag fick en gratis-prenumeration av tidingen så är jag väldigt nöjd.
  • Jag tror bestämt att jag även tidigare har skrivit om KHK-bloggar som lägger ner...
  • J18 vann den viktiga bortamatchen mot Växjö igår och skapade sig därmed viktigt utrymme ner till de absoluta bottenlagen. J20 å sin sida spelar ikväll hemma mot andraplacerade Västerås. Blir det en ny seger ikväll så ligger de bra till för att ta en plats i förkvalet till SM-slutspelet. Men det viktigaste för både J18 och J20 är trots allt att hänga kvar i sina respektive serier. För vårt hockeygymnasiums skull så måste det vara ett enormt dragplåster att kunna erbjuda spel med och mot Sverige bästa juniorer på respektive nivå. Det är, som vi tidigare konstarerat, oerhört stort att båda våra juniorlag spelar i landets högsta serie och det känns väldigt viktigt att det så förblir. TAIF har i år gjort en ordentlig satsning på juniorsidan och det vore oerhört tråkigt om den satsningen inte lyckades.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0