Skräp

Ja, vad säger man. Det var ju förstås kul för Bendelin att han slapp möta ett Tingsryd som gjorde allt för att vinna... Inte sedan Kungälv hemma i november 2008 har jag sett ett så platt fall från vår sida. Ikväll misslyckades Tingsryd med i princip allting. Jag vet inte vad det är med Nybro, men det är något hos dem som gör oss oerhört dåliga i match efter match mot dem. Torgny Bendelin har hittat något vapen som gör att vi blir oerhört stillastående och tama. Jag är väldigt glad att Nybro är de enda som klarar av att avväpna oss på det här viset, för annars hade det varit jobbigt.

När matchen var avgjord i tredje perioden så hettade det helt plötsligt till. Även om vissa av grejerna som skedde inte var så snygga, så var det faktiskt skönt att se lite reaktioner från spelarna. Man kan dock tycka att den viljan och aggressiviteten borde ha kommit tidigare. Det var i alla fall kul att se Johnny Ågren få sig en omgång. Den gamla TAIF-rejecten kommer undan med allt för mycket skit på isen så det var bra att From-Björk till slut sa ifrån.

Den här förlusten lägger vi till samlingen av tveksamma Nybro-matcher och hoppas att det inte blir fler av den varan den här säsongen. Poängförlusten idag är faktiskt inte hela världen. Redan innan matchen så pratade jag och Lidhultarn att Tingsryd faktiskt kunde kosta på sig en förlust och ändå vara serieledare sett till antalet matcher och inspelade poäng. Nu förlorade Vita Hästen idag och vi ligger därmed 1 (4) poäng före dem i tabellen med 5 matcher kvar att spela för vår del.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0